Thursday, February 28, 2013

Kaunter pertanyaan kini di buka sekarang!

Holla! Just a quick update.
Do you wanna know something?
Are you curious?
Well, here's your chance~
You can now ask me about anything you're curious about.
From my personal life, or need my opinions on something or just want to know more about me...

Apa-apa jelah.. aku akan cuba menjawab nya dengan se'honest' mungkin. Insyaallah.
Tapi jangan tanya pasal Add Maths, or subjek2 pelajaran sudah la..
Silap kaunter pertanyaan la tu.. -_-

ASK ME HERE!

Oh don't worry. You don't need to register or anything.
Tak payah susah2 nak register.
Tanya je soklan.
You'll remain anonymous..
I don't know who you are.

BUT!
If you join this..

(Pesanan daripada Encik Ask.Fm)

You will get notification each time your question is answered.
You will be able to follow interesting people and answer questions yourself.


Tapi kalau korang tak nak join, pon takpe jugak.
Tak marah eyy...
Cuma nanti korang kena check balik la link ni kalau nak tau apa yang aku reply nanti...

Anyway, tak rugi pon kalau join... FREE je!
Pastu korang boleh follow, stalk and troll sapa2 yang korang nak... hahaha *gelak jahat*
Saya sudah lakukan, anda bila lagi? :P


So......
Come on... come on...
i'll be anticipating all your questions...
Troll me / Harass me / Whatever
ASK ME ANYTHING!
Go! Go! Go!

happy birthday dad

today is my dad's birthday :)
so, i wanna take this opportunity to wish him...


HAPPY 55th BIRTHDAY DEAR ABAH
FADZIL BIN SAIDIN

- May Allah bless you always.
- May you always be happy and healthy in all your life.
- Thank you for always being there for me, for what you've done to me.
- I'm so grateful that Allah gave me a father like you, for having a father that loves me with all of his heart.
- You'll always be my greatest hero in my life.
- I wonder if you know how much i love you, i rarely show it to you... but
I LOVE YOU, DAD! 
♥  ♥  ♥


Wednesday, February 27, 2013

need your opinion!

hey guys... just wanna ask something. i need your opinion...
should i update this blog in English?
or you guys prefer it in Malay?
i know my English is not very good. tsk.
so if i write in English, maybe it can at least improve my English writing skills..
that's what i thought...
but if you guys feel uncomfortable, maybe i should just write in Malay..
so....?
if there's no answer....
probably i'll just write in both English and Malay ^^"

Tuesday, February 26, 2013

baby i'm sorry...

wah, tajuk memang tak boleh blah kan? hahahaha
seperti yang telah diwar-warkan pada entry yang lepas, aku dah BERJANJI nak upload entry pasal trip kan?
memula memang excited betol, dah siap buat entry panjang2 untuk tatapan korang, tapi tapi tapiiiiiiiii
mungkin bukan rezeki korang nak baca, dah half way aku compose entry, tetiba rasa macam malas pulak.
yela, asyik tangguh bertangguh tangguh bertangguh je.. daripada bulan November 2012 aritu.
cuba tengok sekarang dah bulan berapa. wow, Februari 2013!
see? tengok betapa malas nye aku nak siapkan 1 entry tu je..
hey! jangan la marah... MALAS tu kan dah jadi trademark aku -____-

okla, okla...
sebab tak nak korang marah + kecik ati + merajuk + malas aku nak pujuk nanti
meh la aku upload beberapa keping pictures untuk tatapan korang...
nak upload semua, MALAS! hahaha
at least i kept my promise, kan? :D

harap maaf, gambar tak sempat nak edit/photoshop...
fresh (tak fresh sangat la) from the camera! 
anyway, enjoissssss!


Location: Seoul, Korea
Date: November 2012


Ketibaan!! muka terujaan + neves

Caffe Bene - harus amik gambar sebab ada Jang Geun Seuk


Selamat Datang DI Pulau Nami kawan-kawan~

Winter Sonata... sweet sangat kan? blehhh~ haha


Suke kaler pokok ni... cantek!


at Gyeongbokgung Palace

Really beautiful scenery~~~ + model... :) *cough*

Ambik gambar dengan lelaki Korea adalah wajib :P (he's our photographer, Martin oppa!)


ok. done!
see you guys next time! 
Take care :)
xoxo


Thursday, November 22, 2012

comeback soon!

hello all~
wahh.. rindu nye kat blog buruk ni.. hehe
macam pelik pulak tetiba nak update kan?
tetiba rasa rindu nak start berblogging balik...

oh btw, i just came back from vacation..
so rasa cam nak update la kenangan manis, kenangan pahit semasa percutian tersebut..
ecececeh...
hmm... korang berminat tak?
tak kesah la, aku still nak update gak! hahaha
tapi bila nak start update tu?
errr.... tak nak janji la...
tapi pasti akan update... sooner or later.. hehe
so, tungguuuuuuuuuu! ;)

Thursday, July 19, 2012

ade ke orang kesah?

HELLO!!!

ingat lagi tak kat aku?
tak ingat?
ok, nak kecik hati la camni...
tapi memang padan la dengan muka kan, belog tak nak update, pastu nak mintak orang ingat kat dia selalu.
ceh. memang tak patut la macam tu.
ok. ok. aku tau aku dah lama mengabaikan belog tercinta ni.
tapi nak buat macam mana.
aku takde entry yang best.
kalo aku update jugak, nanti korang bosan macam mana?
korang jugak yang komplen kan.
eh eh. pandai je bagi alaasan. nak bagi diri dia jugak yang menang. :P
korang sila la bersabar dengan aku ok.
walaupon aku jarang update, aku tetap tak lupa korang punya la! :D
oh, sebelum aku menamatkan entry ni...

SELAMAT MENYAMBUT RAMADAN AL-MUBARAK KEPADA SEMUA ORANG ISLAM SELURUH DUNIA!

MARILAH KITA SAMA-SAMA BERAMAL DAN MENGERJAKAN PERKARA-PERKARA YANG BAIK SAHAJA DAN MENINGGALKAN PERKARA-PERKARA YANG DILARANG OLEH-NYA.


SELAMAT BERPUASA! :D
PUASA TAU! JANGAN TAK PUASA!

Sunday, December 18, 2011

a simple update

rindu nye kat blog ni...
tapi tak tau nak update ape...
korang rindu aku tak?
tak payah jawab, nanti aku kecik ati :(

ahhh~ maybe i should really start blogging again...
i miss to express my feelings here...
since i dont have anyone to share.....

wait for my comeback! ^^
 
Blog Template by yummylolly.com