Thursday, December 25, 2008

~aku dan kemalasan diriku...

arghhhh...ape la nak jadi ngan aku ni...
orang lain bile dah masuk semster baru, jadi makin rajin, ade azam baru, semangat baru...
but me??? urghhhh...
memang kemalasan tahap MAX!
tak sedar diri lagi yang skang ni dah final sem..
still bley lagi berjoli dan meronggeng seperti di zaman 1st year dlu..

~FINAL YEAR PROJECT tah ke mane...project tunggang langgang...nak gi jumpa supervisor pon malas...dok mengadap laptop tapi xnak buat final year project...org lain dah sebok mengadap thesis..aku?? nak buat project pon dah malas...ape nak jadi ni???
~lecture dah start,assignment dah berderet...still malas nak gi carik info...surf je tenet, tapi x carik pon info...sebok dok buat keje lain...ape nak jadi ni???
~balik dari Jepun aritu,kne buat report...tak siap lagi...malas2!!!dah la due date dah dekat...aiii...ape nak jadi ni???

hani....oooo....hani....

wake up la!!! bangun2!!
bangunlah dari mimpi-mimpi indahmu dan hadapilah realiti hidup ini...

jangan nak main-main sangat..
please DO NOT run away from your problems!! it won't solved anything...
don't take things for granted..
PRIORITY SHOULD COME FIRST!!

ingat tu....
nanti jangan menyesal sudahhhh....

SaYoNaRa_mAtAnE^^

8 Colonies Tumbuh:

ab geldofg said...

biasalah zman blajar...itu je masalhnya hehehhe

haniey said...

huhuhu..takpela.. ade 1 sem je lagi ni.. bertahan!!!

ezyleo said...

jgn mls2... nnti x dpt nk pegi mandi manda...

haniey said...

to ezyleo--> ok2..demi nak pegi mandi manda, akan ku kuatkan semangat agar x malas2 lg.. xsabarnye nak gi picnic ngan korang!! =)

shaza said...

hehe..jgn la camtu..bahaya..t ko nanges lg ble nyesal..so ntuk elak jd cmtu..jgn mls2 k?g klas slalu..jgn pnteng..haha..mcm pg td..hehe..kantoi2..

haniey said...

to shaza--> weyh..jgn la bocor rahsia.pg td mmg mls giler nk bgn.slalu kite x mcm tu tau! haha.. tah la.sjak dah final yr ni,cam malas plak.asik nk gi meronggeng je rasenye..huhuhu

darkbutterfly said...

another comment 4 u...
hope my sms that nite, bg kesedaran.
pdahal msg yg bkn ap sgt pon
huhu~

haniey said...

to darkbutterfly--> ermm..sket sebanyak msg akak mlm tu ade bg kesedaran kat saye gak..tak bnyak tp berkesan jugak la..hehehe.. skang saye dah kurang sket malas2nak pegi lecture,walaupon semangat utk menyiapkan tesis masih menebal dalam diri..=p

 
Blog Template by yummylolly.com