Saturday, January 17, 2009

15th JANUARY 2009...???

Kami kembali meronggeng!! Hahaha.. tempat ronggeng kali ni tak lain tak bukan ialah di Kompleks Bukit Jambul a.k.a BJ. Dah lame rasenye x wat aktiviti meronggeng ni. huhu.. Nway,2 ari lepas gi celebrate besday adik-adikku..on the 15th of January...

EZZAH and YAT…

HEPI 21st BESDAY DEAR SIS~ (^_^)/


Allah selamatkan kamu,

Allah selamatkan kamu,

Allah selamatkan YAT dan EZZAH,

Allah selamatkan kamu…

Yay!! Clap2… \(^_^)/

Jom kite pegi meronggeng!! so, kitorang pon pegi la meronggeng ke BJ. Aku, shaza, ann and besday girl lagi 2 org tu.. kitorang plan nak main boling. Sbb besday diorang, so leh la gune birthday package. Dapat murah sket. 10 game = RM 20 je.. murah kan?? So, ape lagi.. terpaksa la mempergunakan birthday girl.. hahaha.. tanks to yat and ezzah coz blanje kitorang main boling ni..hehehehe…tapi ezzah xnak main. So,aku team ngan ann, shaza team dgn yat. Kitorang compete. Sape yg dpt high score. Sorang main 2 ½ game.. memang kecoh giler ar tempat boling aritu. Sape lagi yg buat kecoh kalo bukan kitorang. Nak main boling je pon, tapi kecoh mcm nak tgk konsert je. Hehehe. Masing2 gunekan perang psikologi.. fuhh.. mmg pressure la.. hurmmm, nak tau ke sape menang? Ala…xyah tau la.. bukan penting pon kan.. kitorang main suka2 je.. lalalala.. ok2. team shaza dgn yat yg menang. Hello??? Beza 7 pin je ok.. lagipon aku ngan ann saje je nak bg team diorg menang, sebab ade besday girl kan.. so,biarlah dia ade memori yang indah pada hari jadi yang ke-21 ni..itulah hadiah besday dari aku ngan ann utk yat… hahahaha… ok x yat??? =P

Lepas penat kitorang main boling, ape lagi. It’s soru time!! Makan! Makan! Yay!! Kali ni kitorang mkn kat restoran DE’CENGKIH. Tengah lepak2 tgk grand finale gadis melayu smbil tggu makanan sampai, tetiba shaza and ann wat surprise bawak kek birthday utk yat and ezzah.. SURPRISE!!!! (^_^) heeeeeeee.. terkejut bebudak tu. Camne leh dtg kek tu. Well, pnat tau kitorang plan nak wat surprise party ni. Actly kitorang beli kek ni b4 nak main boling kat BJ. Shaza ngan ann yg gi beli. Alasan diorang, “akak nak carik heater la..kang takot kedai dah tutup. Kejap ey. Korang naik la atas dlu”.. sebenarnya diorang nak beli kek. Tapi lambat la plak diorg carik kek ni. Bebudak ni dok tnya apsal lambat sgt shaza ngan ann nak naik. Jenuh la aku mengkelentong diorang xnak bg kantoi. Hahaha.. sory adik-adikku!! =P tapi nasib baik plan kitorang berjaya…yg memudahkan lagi plan kitorang, sbb ezzah si driver, dengan sesenang hatinya bagi kunci kereta kat ann suh simpankan. So,ape lagi, gunakan kesempatan yg ade la…hehehe.. haaa…time kat restoran de’cengkih, kitorang makan besar ramai2..pakcik restoran tu siap bg nasik dgn air extra lagi..huhuhu..tanks pakcik!! Memang kenyang btol malam tu.. dengan kek coklat, nasi, tomyam… fuhhh… rase x leh nak gerak. Dah jadi cam ular sawa baru lepas mkn sekor kambing je..erkk?? cam mane rasenye ey..??huhu.. nway, memang sungguh kenyang sangat2!! Alhamdulillah….. (^_^) ohye, tanks to ezzah coz blanje kitorang makan malam tu!!


birthday cake for yat and ezzah

birthday girl - yat and ezzah

the mastermind

cepat2..x sabar nak makan cake ni..

ezzah suap yat...

yat suap ezzah...

kami dan choc cake...

shaza nak jd waitress malam tu

makan besar...yummy!


to YAT and EZZAH --> Hey my dear… hepi besday! semoga panjang umor and murah rezki.. May all ur wishes come true! Jaga diri, hiasi peribadi. Love u both =) Nway, wud like to thank u guys 4 everything… blanje kitorang main n makan…aha… besday girl dah kena buli!! =P

to SHAZA and ANN --> mission accomplished! Hooray!!! (^_^)

P/s: I really had a good time with u guys…. Tanks 4 giving me such a beautiful memories =)

8 Colonies Tumbuh:

~Mizz Ann~ said...

yo hani!! 1st time bg komen kat blog ko ni...sorry la b4 ni mls nk taip la..hehe!! selama aku knl ko, aku rase sgt2 la sronok...bkn ko je, syaza yg aku xpnh rpt b4 ni pn bole jd member ba8 lak..hahaha!! terharunye...for this story aku rase sgt happy sbb plan kite jd wlupn sbnrnye xde dlm plan pn..tp sgt2 happy!! thankz to adeq2ku, eza n yat cz blnja kakak2 korg yg jht ni, tp sbnrnyr baik..hahah!! pasan lak! pe2 pn happy bezday kat korg dua..hani, thankz sbb bg cite yg snok bgt psl kelab ronggeng yg baru dtubuhkan xlame dulu...heheh!! luv yahh!!! (^_^)

haniey said...

tanks ann..mmg rase sgt2 terharu la ngan kata2 ko tu..huhu. mmg sgt sonok dpt knal korg,enjoy ngan korg sume.hepi sgt! haa..blog ni dah jd cam media rasmi utk kelab ronggeng kite.kalo de pape akan di update kat cni..hehe. love u guys too!! mwahh.. :)

fresh air and smell of wood said...

salam hani....ala rindu la kat hani dan kenangan terindah kat h7p6
jaga diri.......amatine

haniey said...

salam atin... rindu kat atin juge.. ngan bebudak praktikum h7p6 kmpp.. korang mmg best!! :)

haniey said...

salam atin... rindu kat atin juge.. ngan bebudak praktikum h7p6 kmpp.. korang mmg best!! :)

n a r d indie winkie said...

nak jugak kek!!!

haniey said...

nak kek?? kena la join kelab ronggeng! hahaha :p

dee aDjuSteR said...

ok
slamat meronggeng...

 
Blog Template by yummylolly.com