Tuesday, January 6, 2009

KaKi WaYanG RoNgGeNg~

Kali ni kelab ronggeng meneruskan aktiviti kelabnya dgn menonton wayang beramai-ramai di GSC Queensbay Mall. hehehe.. lebey kurang macam sesi orientasi dgn ahli2 kelab yg baru la konon.. =p me,ezah,ann,shaza,mira ngan asma. kitorang naik 2 kereta. yat dgn fizah xleh join.. sesungguhnya memang rugi la barangsiapa yang x join kitorang tgk wayang tadi..hehehe...

okeh2, tadi we all tgk cite BEDTIME STORIES pukul 7.25pm. fuhh..pnya la rush. nak mkn la..pastu nak gi smyg maghrib plak...lucky us,we still make it on time.. :) (terbukti yg kami memang punctual..hihihi) ermm..cite ni lakonan Adam Sandler. so,of course la cite comedy kan.. mmg best la. lawak giler..huhuhu.. tapi yg x bley tahannye, ade la bebudak yg dok kat seat belakang kitorang ni,gelak tak hengat dunia. mmg la cite ni lawak..tp org len xdela gelak over macam diorg.. kitorang pon gelak sbb dgr diorg gelak... adehh.. klakau btol... papepon, cite ni mmg best ahh.. x rugi bayar rm8 sbb nak tgk cite ni.. haaa..korang dah tgk blom? kalo blom tgk,pegi ar tgk sementara stok masih ada.. it's worth to watch this movie.. :)

from left: ezzah-hani-ann-shaza-asma-mira

ahli kelab baru: asma and mira :)

can u find the similarity among us??


pas dah tgk wayang kitorang gi jalan2 sket kat queensbay ni. bukan nak beli papepon..saje je cuci mata. alang2 dah ade kat sini kan.. pastu gi jalan2 carik makan..
happy faces of them :)

tp aku x bli pape pon.. dwet xde.. hukhuk.. al-maklumla, elaun x masuk lagi... adehh.. BILA LA ELAUN JPA NAK MASUK NI?? ARGHHHHH!!!! >_<

hurmm..ini jela kot yg aku nak cite. actly takde mood sgt la arini. memang la enjoy bile kuar ngan bebudak ni.. btol.. ske sgt dapat hang out, lepak2 dgn diorg ni. tapi erm,tah la... rase cam ade something missing... sbb dwet aku x ckup ke? or sbb x dpt snap pic bnyak2? or x puas spent time dgn diorg ni lg?? errmmm.. ape2 aje.. maybe prasaan aku je kot. biar la. malas nak pikir....


ChEriSh_eVeRy_mOmEnT

2 Colonies Tumbuh:

shaza said...

a ah..bes la cte tu..da dua kali i tgk..huhu..glak je dlm wyg..a ah..mmg bes kuar ngan korang..bsing je..huahuahua...dahla mkn bnyak..erk..ak je kan?hehe..besala..korang kuar ngan ak mesti mkn bnyak coz ak asyik lapa..haha..nasebla dpat member kuat mkn..hani..hong pesan..tulis la pasal dia jgak..hehe

haniey said...

hehee...dah tau dah..ko kan seorg yg pemakan..hehe.. erk? nak cite ape ek pasal hong? die ade adik yg hensem? =P

 
Blog Template by yummylolly.com