Saturday, April 4, 2009

i'm back!! :)

hey all...
finally,after few weeks aku 'berpuasa' dari berblogging, dan arini aku sudah bebas!!
yeahahahaha....
my thesis? hohoho... semuanya sudah beresssssss~ *wink*
tapi........tak submit lagi pon...hahaha...next week baru nak submit.. :p
alaaa....dah siap semua dah...cuma ade sket here and there yang nak kena edit balik...
i guess that's not a big prob! :)

untuk meraikan thesis yang sudah siap (walopun belom submit), aku and the geng telah meronggeng ke BJ...
wahhh....dah lame x guna perkataan ronggeng...rindu2!!
(nak menunjukkan betapa lamanye telah meninggalkan aktiviti tersebut)
ok2...kembali ke pangkal jalan...
hmm...aku,tikah,salmi and bazla...jalan2 di BJ tanpa hala tuju...
masuk kedai ni, kuar kedai tu...
then,aku beli sandal...(tetiba pikir yg sandal aku dah usang)
masuk kedai Watson, beli plak set pencuci muka....(tawaran hebat ok!jgn dilepaskan :p)
pastu pusing lagi 1 BJ tu..tetiba perot trase lapar...
lepak plak kat KFC(bak kate salmi,KAFE C)..pas dah kenyang,plan nak tengok wayang plak...
semantara nak tggu wayang start, sempat lagi pegi karoke 2 das lagu...lalalala....
x leh nak melalak lama2....wayang dah nak start...
CONFESSIONS OF A SHOPAHOLIC!!!
errmmm....ok la..ade part klakar, ade part sedey,ade part romance,ade part terharu..
all in one... tapi sebab aku ngantok+kesejukan,xdapat nak feeling sgt movie ni...
kuar wayang kul 11...masing2 dah ngantok and penat...
we all pon trus balik hostel...
actly sekarang sedang mengantok gak...tp ku gagahi jua untuk tulis blog ni..
(proud of myself ;P)

hmm...seperti yang telah dijanjikan...
NAP 2009--Part 2-- is coming up...
so....be ready for the next post!! *wink*

p/s: tiada pic yg dpt di upload atas faktor kemalasan diriku nak carik kabel kamera....sory! :P

0 Colonies Tumbuh:

 
Blog Template by yummylolly.com