Wednesday, April 8, 2009

suratan atau kebetulan?

argggghhhh.....!!!!
tension2!!!
apehal la aku ngok ngek sangat semalam...
tak pasal2 abes hilang semua softcopy thesis aku yang COMPLETE!
di ulang suara.........
SEMUA softcopy THESIS yang COMPLETE telah HILANG!
iye...percayalah!!!~
adoiiiiii
macam nak gilerr aku meraung malam tadi...
tapi....menda dah jadikan..bukan boleh buat jadi ada balik...
ini pon sebab ke'bengong'an aku jugak...
arghhhhh!!!
ataupun.............
ini balasan ALLAH kat aku?

oh, ABAH... maafkan anakandamu ini kerana tidak mendengar kata-katamu...
mungkin inilah balasan yang setimpal untuk anakanda~
ohhhh.....tidakkkkk!!
AMPUNI anakandamu ini wahai ABAH~~
sob~ sob~ T_T

actualy,aku bersyukur coz tak semua keje2 thesis aku ni hilang...
still ada backup yang lain...
walopun tak se'complete' yang dah complete...
huhuhuhu
tapi masih ada sinar harapan untuk aku lagi sbnrnya...
cuma aku kena kerja keras lebih sikit daripada orang lain...
anggap je semua yang berlaku ni DUGAAN untuk aku...
setiap yang berlaku pasti ada hikmah-Nya.....
insyaALLAH~

*be positive* ^_^

7 Colonies Tumbuh:

kerol izwan said...

you'll do great!!! cayok2! ;)..yang ilang sume tu tesis B. ni yang baru tesis A. that's the reason. paham?

n a r d indie winkie said...

hani... how come. ya Allah. kesiannye. dah la 9hb due date. sempat ke ni. moga hani sempat anta tesis. jgn lupa study k. huhu..susah la...:-(

fuzama said...

yeah..dun worry dear. ada hikmah semua ni. barula bermakna sikit u punya tesis nanti. btw, lepas ni jgn lupa buat copy banyak2. dalm cd, pendrive,handydrive etc...especially utk viva nanti k.

GooD LucK!

Anak Pendang Sekeluarga said...

"Dan orang-orang yang beriman dan berhijrah serta berjihad pada jalan Allah (untuk membela Islam) dan orang-orang (Ansar) yang memberi tempat kediaman dan pertolongan (kepada orang-orang Islam yang berhijrah itu), merekalah orang-orang yang beriman dengan sebenar-benarnya. Mereka beroleh keampunan dan limpah kurnia yang mulia." (Al-Anfaal 8:74)

Salam ziarah dari saya,,blog yang menarik ,jemput muzakarah di blog saya....dan jadikan blog saya sebagai rakan anda..tq

haniey said...

to abg KEROL --> hurmm...hopefully... :(

to NARD --> hani sempat je anta tesis aritu.. :) haah la nard..susah giler subjek sem ni!!! tatau la nak jawab pe nnt :(

to KAK FUZAH --> insyallah,ade hikmah di sebalik sume ni.. saye redha je.. :) thank u for your advice..

to ANAK PENDANG SEKELUARGA --> terima kasih kerana melawat blog saye. nnt saye singgah blog awk plak.. :)

wan fara said...

huhu same la ngan akk
soft copy yg dlu da ilang
dr, shahrul mta cd sbb nk present (ok) tp ble cr2 balik da takde? sengal nya me

haniey said...

to kak fara: itu la pasal..memang sengal giler ahh..(saye maksudkan diri saye tau.huhu) time2 kritikal ni plak die nak ilang.stress btol.. x pasal2 nk present viva nnt kne wat smule..poor me.. :'(

 
Blog Template by yummylolly.com