Monday, May 11, 2009

BBQ 3rd Year Bio

okeyh.. actually, bbq 3rd year ni kitorang wat pada 7 May 2009. but since there's a lot of things i need to settle, lambat sket aku dapat update entry pasal bbq ni... (sorry ye cik teh ais :P) bbq ni especially for final year students biology.. tak kisah la pure bio ke, applied bio ke.. semua di jemput hadir. kalau tak, bbq ni nak wat kat Batu Feringgi, tapi atas beberapa faktor yang diambil kira, terpaksa la buat kat dalam USM je iaitu die open gym RST.. tapi kalo aku, memang lagi prefer buat kat dalam USM je daripada buat kat tempat lain.. baru la lebih menghargai detik2 terakhir di USM ni.. cewahhhh... okla,nak citer sket pasal malam BBQ ni.. tak ramai yang dapat datang. yang datang pon semua malay je.. and Hema, the only non-malay yang datang... Geng aku pon sorang tak dapat datang, my rumet, Shaza.. coz she got something to do that night.. hukhuk..sedey.. tak dapat nak lepak same2 malam terakhir ni.. :'( okla, malas nak citer panjang2.. korang layan jela gambar2 ni...(utk gambar2 bbq yang len boley tengok gak kat blog teh ais ngan n.a.r.d )

my geng....shaza je takde :(

last picture together (my 1st frens in USM)

with Hema, my major-mate

bio bloggers (cik nard, cik teh ais, ME)

encik mardani ni pon sebok nak join jugak...

girls...

bajet amik gambar utk cover album

my major-mate (Biotechnology-2009)

Final Year Students Biology 2008/2009


p/s: the time we spent togeher will last in my memory forever....

15 Colonies Tumbuh:

khaLifah feDi said...

eh kamu satu tmpt dgn bloger cik nard ker?

em 6ti krm slm dgn dye ok!!!

kerolizwan said...

sejak bile tuka nama GYM RESTU USM?
erkkk~
hahahaaha

tehais said...

ngeh ngeh ngeh..bagus2 da update.hee ;)

n a r d indie winkie said...

haniey, zoom2 nmpk jerawat i. huhu.. bagus2 dh update. cam pakat 3 orang ni nak hapdet. hehe..

dee aDjuSteR said...

huh?
u knew dat mardani guy??
hahahaha...
wut a small world...

haniey said...

to kf--> haah..she's my major-mate. insyaallah..nnt sy kem slm kat die..

to kerolizwan--> name GYM RESTU mmg x penah wujud ok.. OPEN GYM SAUJANA baru btol...lalalala~

to tehais--> hehehe..well... :)

to nard--> nmpk jerawat?xpe..gunakan photoshop utk mengedit..hehehe.. nard pon jgn lupe hapdet ok..gmbar i tu penting.. hehehehe

haniey said...

to deeadjuster--> yup..i knew him? a fren of yours??

khaLifah feDi said...

oic..major mate? xfhmlah haniey!!!

haniey said...

to kf--> kalo sbut major mate lebih spesifik utk major biotech je.. kalo coursemate tu, scope besar sket..utk semua student bio.. hehehe.. ske2 ati je wat term major mate.. tak wujud ke x term tu... :P

Monkey D Luffy said...

so blogger Teh Ais, Nard dan Balkhis... semua aku kenal dan semua kenal ko

:)

haniey said...

to Monkey D Luffy-->iye..aku pon kenal mereka2 itu...hehehe... Bio Bloggers!! :)

dee aDjuSteR said...

erm.....
die kawan lame....
di sekolah lame...
for sure i knal die...
tatau la die knal i lg ke tak...
hahaha....
last time i saw him was when i still lingering around KMPP...
he also from there aite??
hee...

haniey said...

to deeadjuster--> owh, he's from kmpp too..budak kuliah aku dlu.. skang pon kitorang coursemate.. hmmm.. mesti la die knal ko lagi kot.. ade kontek num die?

dee aDjuSteR said...

huhu...
takde...
n tamau ade...
biarlah sebegini....
hehehehehhh..

haniey said...

too deeadjuster--> ceyhh...boley la pulak camtu...haihhhh.... (-_-")

 
Blog Template by yummylolly.com