Thursday, May 28, 2009

kopi punya pasal

saya suka minum kopi. kopi merupakan salah satu minuman kegemaran saya di waktu petang. eyh2.. ni apehal buat karangan macam budak darjah 6 plak ni? huhuhu.. okla, cut it short. petang semalam aku minum kopi dengan banyaknya. malam juga. so, ape lagi.. tak boley nak tido la.. kepala otak ni segar semacam je.. (tapi kalo time study, minum bergelen2 air kopi pon kepala rase berat je nak tertido..haihhh) so, sebab dah tak boley nak tido.. aku pon layan tengok bola sorang2 je.. UEFA Champions League.. FC Barcelona VS Manchester United FC.. ok, aku malas nak jadi pengulas sukan kat sini, seperti yang semua tahu, Barcelona wins!! Barca menang.. 2 - 0.. Kesian M.U kalah... papepon, aku suka tengok Cristiano Ronaldo main ... skills die mantap..cool je die main.. dah la hensem...kaya plak... *mula berangan* ok2...cukup!! dah la... malas nak cite panjang2.. dekat kul 5.30am baru aku tido. ni semua kopi punya pasal.. terlebey sudahhh!!


p/s: Walau apepon, aku masih suka minum kopi lagi.....

8 Colonies Tumbuh:

+ akhis + said...

~layan bola gak eh...
~kgum la pmpn layan bola...

+ akhis + said...

~kita cepat bosan kalo tgk gmbar yg same sbb tu nk tukar background ^_^

tehais said...

Teh ais lagi sodappppppppppppp

lalala~

haniey said...

to akhis--> haah..kdg2 layan gak bola..wrestling pon layan.. i love sports.. hehehe.. actly kite pon bosan gak asyik layout yg same je..tp sebab tak reti nak tukar.. terpaksa la menatap layout yg same je..hahaha

to tehais--> yela..teh ais sedap.. kopi ais pon sodap gak.. hehehe

I3n@f@zLyN@ said...

aii....nak tnye leh???cam ner nak set comment tu biar die kaur cam nie???puas sudah menjelajah..tp xdpt gak

I3n@f@zLyN@ said...

neway leh replt kay my blog erh...
http://hentianqaseh.blospot.com
tq...

Monkey D Luffy said...

MU kalah

huhuhu

haniey said...

to I3n@f@zLyN@--> insyaallah, nnt saye cube ape yg saye tau...saye pon baru berjinak2 ngan blog..heheh

to Monkey D Luffy--> MU kalah, tapi cristiano ronaldo menang di hatiku.. lalala~

 
Blog Template by yummylolly.com