Monday, May 25, 2009

new status...?

sorry guys...lame tak update blog ni...actually for the past three days, aku tak sehat... mengalami demam panas... tetiba je...nak kata aku main panas, aku memang 24 jam dok dalam umah je... maybe sebab dah lame aku tak demam kot...takpelah...aku pasrahhh....(sila bayangkan aku seperti erra fazira dalam cite pasrah) ok2...anyway, now aku dah sehat...alhamdulillah...berkat kesabaran dan kegigihan aku menelan ubat2 yang sangat banyak tu...euwwwww....!!! >_<

ohye, arini aku ade appointment ngan my dr....bukan doktor yang merawat aku sakit, tapi lecturer aku lah~ sape lagi kalo bukan...si encik dr.razip! wuuuhuuu... actually, aku dah decide nak jadi RA kat lab beliau dulu, then further M.Sc. dengan beliau. iye. dengan beliau. Dr.Razip.

mengapakah dr.razip yang menjadi pilihan hati? mengapa? kenapa? mengapakah???

hurmm.. mungkin kerana aku rasa terharu dengan beliau kot...huhu... (taknak cite lebey2..malu...) *blushing* ok..itu one of the reason gak.. hahaha... actually aku menetapkan dan choose dr.razip sebagai supervisor aku kerana...errr... sebab... hurmm...entah la... mungkin beliau je kot yang sebati dengan jiwa aku... and memenuhi kriteria2 supervisor pilihan aku... (hopefully aku telah membuat pilihan yang tepat)

arghhh...tak kesah la sebab ape pon, ape-ape jelah... yang penting sekarang aku dah ade status and tanggungjawab baru.. Status sebagai seorang Research Assistant.. bermula 1 jun 2009... wish me luck k!

perasaan aku ketika ini.... seperti astro... MACAM-MACAM ADA!!


will update later...

bye!

p/s: Semoga ALLAH menetapkan segala yang terbaik untuk aku...amin....

8 Colonies Tumbuh:

+ akhis + said...

~Waa..
~dpt RA...
~tahniah2...
~ader gak duit masyuk...
~ ^_^

MH said...

wow, dapat duit sndri, nk kongsi x???

Monkey D Luffy said...

oh abang Razip

:P

haniey said...

to akhis--> mekaceh ye..erm,tatau la..ckup la kot nak sara diri ni..huhu

to MH--> dapat dwet sindri pakai sindri la..mane leh share.. :P

to Monkey D Luffy--> abang???? erk...???

UnGu VioLet said...

Salam singgah dan salam kenal.. really nice blog.. Ade mase, jemputla ke teratak Ungu Violet pulak.. salam persahabatan...

haniey said...

to Ungu Violet--> thanks..i'll visit yours..salam perkenalan jugak.. ;)

~miszirdawaty~ said...

hurm...gudlak!

haniey said...

to miszirdawaty--> hehehe...thank u dear~

 
Blog Template by yummylolly.com