Friday, May 1, 2009

ronggeng malam jumaat

semalam abes sudah semua paper exam saye!!!
sangat gembira!!! (sambil melompat2)
demi meraikan kegembiraan kami semua sempena bebas daripada belenggu exam...
so, we came out with an idea to ronggeng abes-abesan...
well, dah name pon kelab ronggeng kan...
ronggeng itu MESTI~ hahahaha..
lagipon, this is the last time kami kelab ronggeng nak lepak and hangout sama2..
after this, aku, shaza ngan ann dah takde kat sini.. since this our last sem in USM kan...
lepas ni masing2 dah ade haluan hidup sendiri...
entah bile la boley jumpa dan lepak sama2 lagi... wuwuwuwu... sedey nye.. :'(
so, peluang yang ada ni, jangan dilepaskan...
nasib baik malam ni semua ahli kelab seramai 6 orang ni boley join..
(before this kalo kluar sama2 tak pernah cukup ahli)
plus our penasihat kelab pon sudi join... hehehe... thanks cik raz! :)

malam tu plan nak gi dinner.... tapi takde idea plak nak dinner kat mane..
hmm..nak pegi makan katne ek?? anyone?
last2, kitorang makan kat Nurul Ikan Bakar.. walaupon name tempat ni ada ikan bakar, tapi kitorang tak order pon ikan bakar.. hehehe
menu kitorang malam tu... nasi putih+tomyam campur+telur dadar+kailan ikan masin+ikan jenahak masak stim+sotong goreng tepung+jus tembikai... *sila rasa terliur*

*maaf, gambar makanan (sebelum) tidak sempat di ambil kerana masing2 dah lapo...serang!!!*

gambar selepas makan... mungkin tidak begitu terliur..

our penasihat kelab - cik raz ^_^

YDP kelab ronggeng - shaza

pewaris kelab (bakal S/U + YDP)

Ann (NYDP) + Asma (bakal S/U)

Hani (S/U) + Yat (bakal NYDP)

haaa...pas kenyang makan, nak pegi mane plak ni? idea, anyone??
karaoke? shopping? jalan2? lepak? balik tido?
bile aku bagi idea suh lepak kat masjid semua orang wat2 macam tak dengar ey....
hmm...kitorang decide nak pegi melepak kat queensbay jela...
layan2 kat tepi laut... best jugak :)
perghhh...malam tu ramai gilerrr orang.. traffic congested kat depan QB mall...
apehal la ramai sangat orang shopping malam ni? hurmmm...

*sesi melepak*

otai lepak

mereka ini buat2 tak sedar ketika gambar mereka di ambil. yeke??


alaa....boring la lepak2 kat tepi laut ni..dah la ada banyak tikus gemuk2...duduk lepak kat situ rasa macam terancam je.. huh.. tak bley jadi ni...jom blahhh..!! haaa... sebelom blah ape kate kite carik jawapan kepada persoalan: Kenapa ramai orang di QB mall malam ni?

so, kami pon trus bergerak menuju ke QB mall yang tersergam indah itu walaupun jam telah menunjukkan pukul 11 malam.. eyh? QB mall ni tak tutup ke? apa yang menarik sangat kat dalam tu? ayuh, kita terjahhhhhh!!! (ala-ala suara abg nas melodi)

20%?? 5o%??? 70%????? what the......?? ooo... ade SALE wehhhhh!! perghhh... patot la ramai giler orang! no wonder la kan... diorang ni memang tak hengat nak balik dah kot. kitorang datang sini pon takde nak beli pape. al-maklum la, dah hujung sem, duet pon nyawa2 ikan dah.. by the way.... hurmm... aaaa... ade jugak beli something la... aku, shaza, ezzah and cik raz beli sama2... exactly the same thing...hehehe.. apakah?? well.....biarlah rahsia~~ *wink* arghhh...sudah! sudah! jom balik... kalo tak ajak balik, kang ada yang tido kat sini sampai esok... papepon memang rugi dan terkilan la tak dapat shoping banyak... semua barang ada sale! memang murah giler ah.. tapi, apakan daya... haihhhh.... (-_-")

malam tu, we all sampai bilik around 12.30am... badan memang lenguh giler.. mata pon dah ngantok... kepala pon masih pening2 jawab exam petang tu.. so, sampai bilik ni ingat nak trus tido je.. tapi, bile dah sampai bilik, trus jadi tak ngantok plak.. dok borak2 with my roomate, Shaza... macam2 la yang kitorang borak.. best giler! (macam tak pernah jumpa je. padahal memang dok sebilik dekat 3 tahun ni.. huhu..) tak sedar jam dah kul 3.30am... itupon tak brape ngantok lagi.. tapi shaza dah nak tido.. takpela.. aku? golek sana, golek sini, pandang kiri, pandang kanan, bukak mata, pejam mata, still tak boley tido gak.. arghhh... tension! aku nak tido gak! hurm.. last2 dalam pukul 4.30++ baru aku tak sedar kan diri... melayari alam mimpi yang mengasyikkan... tido dengan penuh kenikmatan... (-_-)zzzzzZZZZZZZ


p/s: selamat tinggal my beloved kelab ronggeng!!!! :'(

5 Colonies Tumbuh:

:: puteri_katak :: said...

akak ada kata g lepak masjid ke???
x dgr pon... ke skrip tmbhan nie??? uhuk3....

haniey said...

err...ade la..korang yg x dengar.. tp time 2 kite dah smpai kat QB pon.. huhuhuuu

n a r d indie winkie said...

hamboi2.. bsetnye beronggeng nih. patut la tak nmpk hani kat bilik. hehe..

haniey said...

mmg la best..hehehe.. eleh,camne nak nmpk kite kat bilik??owh..skodeng gne tropong ajaib ek...nak pinjam!! nak skodeng blok tekun laki depan ni..hahahaha

:: puteri_katak :: said...

akak..
org nak sema pics neh.. :(

 
Blog Template by yummylolly.com