Saturday, May 2, 2009

viva fever!!!


teka-teki:

apakah perkara paling mengerikan yang bakal menanti final year students...??
guess, anyone??
okay. tengok title entry pon dah tau apa jawapannya kan...
yup...that's it...
it's VIVA y'all~~~
if sapa2 yang tak tahu apakah VIVA itu..
VIVA ialah final year project presentation..
iyee..itulah maknanya...
(kereta perodua viva pon btol juga, tapi tak begitu sesuai dalam konteks ini. harap maaf)

so...apakah kaitannya VIVA dengan perkara yang mengerikan...???
perghhh... mesti la ngeri siottt...
nak kena present final year project depan orang ramai...
nak kena face to face dengan supervisor and examiner...
bersedia untuk 'di tembak' dengan unexpected questions...
mau tak ngeri weyh...
if tak pecaye try tnya mana2 students final year yang akan VIVA nanti..
diorang ngeri ke tak...
kalo diorang cakap tak ngeri, memang tabik spring toing! toing! la kat beliau...

by the way, my viva will be on May, 5th..
please pray for my success..
hopefully i can face all these obstacles..
insyaallah, amin...


p/s: one tip from my senior during viva.. he said, 'try to be cool'.. but i really can't...!! coz i'm HOT! help me!! >_<

15 Colonies Tumbuh:

khaLifah feDi said...

emm slmt berVIVA ea..!!!

tehais said...

Weh,aku pun takot nie!!!

haniey said...

to kf--> thanks a lot! doakan saye ye..

to tehais--> ia nya mmg menakutkan... seriously.

~miszirdawaty~ said...

gudlak!

haniey said...

to miszirdawaty--> thank you :)

joegrimjow said...

final year
oohh

haniey said...

to joegrimjow--> yup! :)

haN@ said...

wah,,,
gud luck ek sis..
ganbate...

haniey said...

to han@--> okeyh...thank you :)

:: puteri_katak :: said...

" im HOT" ahakzs... kenyataan apakah itu??? lalalalla... =P
neway gud lux sis..~ =)

haniey said...

to puteri_katak--> haihh...wat2 xtau plak..akak mmg bukan slalu "HOT" ke? hahahaha..sila jgn cuba menafikan... nway, thanks 4 d wish! ;)

dee aDjuSteR said...

hahahaha....
neway, u r hot enough to charmed ur supervisor n examiners...
good luck with tat...
hee...

haniey said...

too deeadjuster--> yeah..it's true!! hahaha...perasan je lebey.. thanks!

n a r d indie winkie said...

takpe.. tgk hani oke je jawab. hehe.. salute la..

haniey said...

to nard--> ye la tu nard....
terok je org kena 'tembak' aritu...dah la tak bley jawab soklan...wuwuwuwu...wat malu je.. :(

 
Blog Template by yummylolly.com