Tuesday, June 23, 2009

ini bukan jurnal mentor

skarang segala kerja copy & paste aku dah selesai...
sangat gembira dan terharu!! (sambil menangis keterharuan) :')
maka....dr telah memberi tugasan baru yang lebih mencabar...
hohohoho...apekah ia??
adakah copy & paste utk spesis bakteria yang lain plak??
oh tidakkk....
nak tau???
jeng...jeng...jeng...!!!
(drum roll....kasi saspen sket)


membaca 2 buah jurnal berkaitan Salmonella sp.

ok...jom tido skarang!!!
krohhhh....krohhhh....krohhhhh (-_-)zzzZZZZZ


ok...frankly, membaca jurnal ni lagi mencabar dari kerja copy & paste..
at least bagi aku la...
aku memang kurengggg gemar sket nak membaca...
kalo baca magazine/comics/novel aku layan ahhh...
(jurnal mentor aku layan gak..hehehe)
ni baca jurnal.....adoiiii.....
memang slalu jadi bedtime stories utk aku...

tapi...!!!
sejak 2 menjak ni, aku and labmates sangat rajin mengkhatamkan jurnal...
ini gara2 dr bijak memancing kami...

"ari rabu ni(esok) saya nak ajak kamu datang makan durian kat rumah saya. nanti kita bincang jurnal2 ni sambil makan durian la..."

so, ape lagi...bersemangat la kami menghadam segala isi2 jurnal ni...kang kalo tak tahu pape, die tak bagi makan durian plak...naya je...eish2...tak boley jadi ni...

ini serius!! (tiru suara ming-ming wonderpets)

kawan2...mari kita study jurnal bersungguh-sungguh!!! kalo tak esok tak boley makan durian...

5 Colonies Tumbuh:

akhis said...

~selamat mkn durian
~kene abiskan jurnal dulu lah ek..
~hehehe
~kita pun nk kene bca+cari jurnal =(

haniey said...

to akhis : hehehe... tula.. seksa btol nak abeskan 1 jurnal ni pon.. adehhh... tp xpe... demi durian.. hahaha

ticnube said...

doyannn nye pasall..hehe ape jekk sanggup...:)

bazlaa said...

jourjal...oooo...journal...
bnyk kengan ngan journal...=)

haniey said...

to ticnube : eyh...mesti.... sangup2! :)

to bazla : wahhh...bazla!! 1st time drop komen ey..? bagus2.. hehe.. haah.. ini sedang mengimbau kenangan balik la ni.. huhuhu

 
Blog Template by yummylolly.com