Thursday, June 25, 2009

makan-makan di rumah supervisor

seperti yang aku telah war-war kan pada entry yang lepas, semalam aku pegi makan durian di rumah supervisor aku...dr.razip!!!! bukan stakat kami student2 master die je, habes semua warga lab 414 die jemput.. meriah giler ahhh... dekat 20 org ade la kot... memang ramai... (-_-")

masuk2 je rumah dr, bau durian dah menusuk idung... iye.. inilah rumah yang kite carik2 slama ini.. tak syak lagi...! hohohoho.. tanpa sempat membasuh tangan, terus mencapai durian2 di atas meja and trus makan... nyum2... seulas.... 2 ulas... 3 ulas..... ok. stop jap. bagi can org lain plak makan... then, move ke next station plak... pizza!! oh yeahhh.... makan dan makan lagi...!! sedap2!! ok, pizza dah abes... kembali ke station durian smula... ngehehehe... makan lagi 2 ulas... burppp... alhamdulillah.... hmm... bau durian... senyap2 sudah ye... hehehe... nampaknya bilangan durian yang boleh dimakan sudah semakin susut... bilangan bijik durian pulak makin menyerlah... jadi, ayuh kita terjah ke next station... jom makan KFC plak!! hohohoho... memang sedap sehingga menjilat ibu jari kaki... nyum2... (ini contoh hiperbola seperti dalam komsas)

fuhhhhh....sungguh kenyang menjamu selera pada petang yang hening baizura itu.. rasa cam tak mau balik je... memang best dapat kumpul ramai2... makan banyak2... buat umah org mcm umah sindri... hahaha... tapi nak wat camne.. kalo dah memang itu umah orang lain, tetap bukan umah sindri... so, masa untuk pulang... tsk. terpaksa pulang awal kerana encik driver ade hal lain... (nasib baik sempat abeskan semua makanan..hehehe) kite sebagai pengikut terpaksa la follow the driver kan... kang kne tinggal jadi menantu kat umah tu, jadi lain citer plak... ooopss... tettttttttttt!!!! *blushing* (ok, jangan jeles ye wahai pesaing2 ku :P)

sampai je rumah, rasa cam nak demam... dah la makan campur2... durian la, pizza la, kfc la... adoiii... perut ni dah macam ape je...masuk je sume... hahaa...tapi itu baru sikit..... hmmm... bile nak balik tu, dr ade ckp... "sok ade presentation"... adoiiii.... lagi la membuatkan suhu badan ni terus naik mendadak.... *demam panas*

hmmm... papepon, tak puas ati sangat la makan2 arini... sebab tak dapat makan banyak2.....rasa cam tak cukup je...kecewa.... :(


p/s:
actly presentation tak jadi wat arini and dr tunda d next day plak.... phewww!!! lega....:)

4 Colonies Tumbuh:

akhis said...

~bestnye mkn....

haniey said...

to akhis : best3...banyak giler mkn.. tp rasa cam x ckup je... :(

mRs fFiRa said...

memg byk..

nant demam pnas xtuan die, tapi perut nyer aje..

hehehhe~~

haniey said...

to mrs ffira : hehehe...dun worry.. perut ni kebal.. :P

 
Blog Template by yummylolly.com