Sunday, June 7, 2009

sebok! sebok!

hai kawan-kawan!!
sorry la ye.. dah lame tak update blog ni... for your information, aku baru seminggu start kerja as Research Assistant.. Bz la jugak.. my first assignment from my supervisor.. wat mende copy & paste... huh.. bosan ya amat!! plak tu bukan nye main copy paste sikit2 je.. banyakkkk giler!!! naik juling mata mengadap laptop ni... aku bajet2 amik masa sebulan gak la nak siap kan kerja copy & paste ni.. keje copy paste je pon kan... adoiii...mmg mencabar mental and emosi btol... tapi, takpe lah.. dah nama pon research assistant kan... wat jela apa2 kerja yang supervisor dah bagi.. takde la makan gaji buta je kan...


ohye, aku baru je pindah masuk umah sewa... dekat gak dengan USM.. jalan kaki pon boley... before this squatting bilik shaza.. hehe.. now dah ade umah sewa sindri... share ngan kawan2... penat giler mengemas umah aritu... yela, ade 3 org je yang mengemas.. yang lain2 sume tak sampai lagi.. mmg kena work hard la... berkat ketekunan dan kerajinan kami 3 org mengemas, amik masa lebey kurang 4 jam gak la... fuhhhh... memang mencabar ar.... akhirnya semua selesai.. umah pon dah cantik... bersih lagi cuci.... :) hehehe...
(sorry...tak dapat nak upload gambo umah baru since malas nak carik kabel henpon)


eyh...okla...tak leh update lame2... nak sambung balik keje copy paste aku ni... kang tak siap, kne sound plak ngan supervisor... gaji nak... kerja malas nak wat... eish2... tak baek punya tau! huuuuu..... ok, guys.... till d next post... take care!


daaaaaaa~

4 Colonies Tumbuh:

akhis said...
This comment has been removed by the author.
akhis said...

~dduk kat u-height ker?

SelUsuR saTu duNia yg IndAh said...

MENcaBaR GAk EA KEje

cOpy N paSTe 2?

PaPE puN...KENa NjOY

k..lalalala

:D

haniey said...

to akhis--> errr..tak lah.. atas restoran bali2.. hahaha.. tak mampu nak dok u-height.. mahal sgt.. :(

to SelUsuR saTu duNia yg IndAh--> hahaha..mmg mencabar giler ah.. tekanan mental dan emosi.. hehe.. nway, thanks.. :)

 
Blog Template by yummylolly.com