Wednesday, August 26, 2009

blog ini juga berpuasa

since lately takde pape citer menarik yang nak di story mory...
so aku pon dengan rasa berat hati dan berat tulang nak berpuasa untuk seminggu dua daripada aktiviti berblogging ni....
lagipon mood untuk menulis kat blog tersayang ini semakin pudar.... entah la... (-_-")
"ku rasakan pudar dalam hatiku, rasa cinta yang ada untuk dirimu...."
ahh...sudah2... kalo dah start nyanyi kang tak mau berhenti plak... dah lupa daratan la tu.. huhuhuhu
okla...dah tak tahu nak tulis ape lagi...
just nak wish....
selamat berpuasa ye kawan2...
jangan rindu2 aku tau.... (bajet org nak rindu kat die la tu!)
aku "kuarantin" blog ni sekejappppp je.....
semoga jumpa lagi....
take care dear frensssss~


p/s: mencari ketenangan abadi.........

6 Colonies Tumbuh:

seLusUr dUniA IndaH said...

SLamAT BERPuasA...

MoGA KItA KETemU

CINta aBADi

amIIn...

haniey said...

selusur dunia indah :
selamat berpuasa juga...
insyaallah, akan jumpa cinta abadi suatu hari nnt...
aminnnnn

khaLifah feDi said...

leh pose jugak blog nie..!!1

huhuhuh

y?
okeh slmt berpose jugak cik haniey !!!

haniey said...

kf:
blog pon kena puasa gak.. baru dapat pahala lebey... hehehe..
time kasih kf...
selamat berpuasa jugak~

n a r d indie winkie said...

aik? blog pon kena puasa ek? dia berbuka bila tu? hehe.. takpe2. take your time. rest your mind.

nurliani ahmad mustafa said...

alaa
gedik la haniiii
tulis ja la pa2 pon!
gedik2!! =)

 
Blog Template by yummylolly.com