Wednesday, August 12, 2009

kelab ronggeng reunited

weeeeehuuuuu~~
apa khabar semua..??? (bajet macam dalam konsert) hopefully korang semua sehat dan bebas daripada sebarang penyakit. jaga kesihatan diri. kalau tak berapa sehat, cepat2 pergi jumpa doktor and jangan lupa makan ubat. pesanan ini di taja oleh kementerian kesihatan malaysia. terima kasih.


hahahaha...poyo je. maaf2... (sejak bila mintak maaf bila jadi poyo ni??mengada!) okla, bersempena dengan title entry kali ni, aku nak citer sket pasal my reunion. reunion apakah? jeng3... my suweeeeet kelab ronggeng tersayang~~!!! :')


tapi yang sedeynye reunion kali ni tak cukup ahli... me, shaza, ann, ezzah and asma je... si yat tak dapat join... al-maklumlah... orang bz... banyak komitmen... haihhhh... takpelah, takde jodoh bersama kali ni... mungkin lain kali...


so, petang tadi kitorang plan nak kuar sama2... as usual la kan, plan nak kuar, tapi takde hala tuju yang nyata. dah masuk dalam kereta baru decide nak pegi mana... so, we all pon decided nak pegi makan2 kat hammerbay. tepi laut. macam romantik je kan... *wink* dah la kitorang pilih tempat yang baekkk punya. jauh daripada orang ramai. tapi siap ada taik cicak di mana2... fresh lagi... tempat lain takde.. memang spesel btol ah tempat ni.... (-_-")


sebab nak nampakkan keserasian antara kami, jadi kitorang decide nak order makan sama2.. share profit. menu petang tu : nasi putih + tomyam ayam + kailan ikan masin + telur dadar + ikan jenahak masak lamprik... minum : air epal + asam... total = rm74... konon nak jimat, rupanya lagi mahal.... takpelah, skali skala kan..... (-_-")


ezzah and me


shaza--asma--ann


suka je amik pic makanan yang dah abes...lalalala~


gaya cam nak tekel ezzah je...hahaha


letak gambar busuk asma...hahahaha


there's something wrong with this pic...spot the not?


muka teruja ezzah


aku tak mengantok pon sebenarnya (-_-")


ohye, lepas kitorang abes makan, berlaku 1 insiden yang kalau aku citer dalam blog ni, sure ezzah akan marah. tapi sebab ini blog aku, so aku nak citer gak. muahahaha.... (gelak kejam) tadi kan....lepas kitorang makan2 kan....ezzah kan.....dia kan....kena kan...... (saje cite camni nak bagi korang saspen..ngehehehe) okla2, tegak ke titik itu (straight to the point), kan aku cite tadi yang tempat makan kitorang ade najis cicak, nak makan pon penuh berhati2 sebab bila2 masa dan di mana sahaja cicak tu boley lepaskan dia punya tahi. alhamdulillah la, time kitorang makan, pandai plak cicak ni menghormati rezeki. dia tak berak merata2.. tapi, bila kitorang dah abes makan, mungkin dia dah tak tahan, so dia pon "shoot" and mendarat kat atas kepala and baju ezzah.... oh no! kecian ezzah.... kureng asam jawa btol cicak ni... kalo nak berak pon tunggu la kitorang blah dlu. saje la ni nak sabotaj tak bagi kitorang dok lama2 kat situ... huh.... yela2, fine! kitorang pegi la... ezzah mungkin fobia nak datang tempat ni lagi... takpe ezzah... lain kali kita makan kat pondok yang lain plak ey..... :)


lepas dah merajuk dengan cicak tu, kitorang pon pegi ke queensbay mall. semayang maghrib and window shopping. when i said window shopping, i really mean it ok... huhuhu... ezzah jela kot yang terpengaruh untuk beli cardigan rm10... memang sangat murah dan cool ok!! kalo ikotkan hati nak je beli gak. tapi dah takde duet, terpaksa telan air liur jela.... *gulp* actually kitorang datang queensbay memang takde hala tuju pon. bukan nak window shopping sangat pon. tengok2 camtu jela. pastu gi foodcourt beli makanan untuk member2 and trus balik...


sebenarnya memang tak puas pon jalan2 dengan diorang arini, tapi sebab masing2 ada hal lain, so, dapat spent time kejap pon dah kire ok... pasni entah bila dapat jumpa diorang lagi... sedey ah... dah la time aku convo nanti adik2 ku itu tak boley datang... dah la hadiah pon tak nak bagi... perghhh... kecewa giler ahhh... (ezzah,asma...ada maksud tersirat di sini) masa ezzah drop kitorang kat umah sewa tadi, memang aku rasa sebak sebenarnya. tak tahu la. macam la tak boley jumpa lagi kan. tapi rasa camne tah. sedey sket. mungkin sebab nanti tak boley amik gambar konvo same2 kot... dengan asma, dengan ann, dengan ezzah, dengan yat........ hurm..... aku memang sedey sebenarnya.........



ezzah : nape awk balik umah awal sangat??? tak dapat nak amik gambar konvo same2...kecewa! :(

asma : hope dapat jumpa awak time konvo nanti... nak tangkap gambar sama2............boley x??

ann : selamat berkonvo sayang!!! nanti kalo de masa kite jumpa and tangkap gambo bersame k... :)

yat : akak nak awak bagi akak bunga!!!! ini paksaan....!!!

shaza : rumet! selamat berkonvo ye..... jangan lupa bagi adiah kat kite gak ye...hehehe

6 Colonies Tumbuh:

nurliani ahmad mustafa said...

congrates on your convocation day!muaXX

khaLifah feDi said...

eh dh sethn ker nie cik haniey.
..reunion kena tunggu sthn taw hee~

----------

opss iklan sebentar utk kamu boleh?

jom buat duit dgn chat aje..

sila klik sini:-

http://www.myspacetunai.com/khalifahfedi

n a r d indie winkie said...

cicak kobin tu memang suka dengki orang ek. nasib baik kita tak makan duk kat pondok2 tu. hehe.. slmt berkonvo. bagila kita bear satu!!

haniey said...

liani:
congrats to u too dear!!!
muaxxxx!!~

kf:
ala,kalo nak tggu sampai setahun alamatnye x berjumpa la... huhu..

nard:
bukan cicak kubin la..cicak je.. hehe.. eyp..org pon nak adiah bear2 gak!!

:: puteri_katak :: said...

kak haniey...
nak konbo juga... hahahhaa
neway...sian gila ezzah...
lawak...sumpah..
nseb bek baju dia kaler itam gak..
pasni.. x mau promo tempat 2 lagi... :D

haniey said...

puteri katak:
nak konvo juge? sabo2.. x lame lagi dah tu... :)
ha, pasal ezzah 2 mmg cian kat die ah.. x psl2 kne tembak ngan cicak tu.. pasni kite boikot ah tmpat 2.. sumenye kerana cicak!!

 
Blog Template by yummylolly.com