Friday, August 21, 2009

khas untuk ladies sahaja

Hey Ladies - Rossa


Sudah kubilang jangan terlalu yakin
Mulut lelaki banyak juga tak jujur
Bila sakit hati wanita bisanya nangis

Sudah ku bilang jangan terlalu cinta
Kalau patah hati siapa mau nolong
Seperti langit dan matahari tak bersatu lagi

Hey ladies jangan mau di bilang lemah
Kita juga bisa menipu dan menduakan
Bila wanita sudah beraksi dunia hancur

Hey ladies sekarang cinta pakai otak
Jangan mau rugi hati juga rugi waktu
Bila dia merayumu ingat semua bohong

Memanglah tak semua laki-laki busuk
Namun ladies tetaplah harus waspada
Semogalah kita semua akhirnya
Mendapatkan cinta yang tulus

Sudah kubilang jangan terlalu yakin
Mulut lelaki banyak juga tak jujur
Bila sakit hati wanita bisanya nangis

Hey ladies jangan mau di bilang lemah
Kita juga bisa menipu dan menduakan
Bila wanita sudah beraksi dunia hancur

Hey ladies sekarang cinta pakai otak
Jangan mau rugi hati juga rugi waktu
Bila dia merayumu ingat semua bohong



6 Colonies Tumbuh:

lumut said...

aku suke gak lagu neh..
tapi aku rase cm nak tambah lagi lirik2 die..
huhu

n a r d indie winkie said...

hani, selamat berpuasa. nk jimat kredit, jadi wish dalam blog je la ek. hehe.. ala, tag yg bawah tu malas nak buat boleh.

nurliani ahmad mustafa said...

wooo..tau2!!duk dengaq buhong2 jaa
igt lagu paa

ivenx oyz said...

hellow.....

haniey said...

lumut:
suke gak lagu ni... hohohoho... boley2... silakan kalo nak tambah pape..... :)

nard:
selamat berposa gak dear... skrg ni semua kena supersavers kan. hehehe... ala, kalo xnak jawab takpe.. tgh bosan2 saje jwb tag :P

liani:
cuba dgr lagu ni btol2... best!! :)

ivenx oyz:
hello! :)

haniey said...

lumut:
suke gak lagu ni... hohohoho... boley2... silakan kalo nak tambah pape..... :)

nard:
selamat berposa gak dear... skrg ni semua kena supersavers kan. hehehe... ala, kalo xnak jawab takpe.. tgh bosan2 saje jwb tag :P

liani:
cuba dgr lagu ni btol2... best!! :)

ivenx oyz:
hello! :)

 
Blog Template by yummylolly.com