Wednesday, August 5, 2009

long silence...

hello semua~!
first of all nak mintak maaf banyak2 sebab dah lama biarkan blog ni berkulat berulat dan tidak terurus... mesti korang tertanya-tanya kan...

"mana la makcik sorang ni pegi....??"

"entah hidop lagi ke x tuan blog ni..."

"bile nak update woi..!! berkulat dah blog ko ni...!!"


relax2....jangan marah2....jangan emo2....cool je ^_^
actually sepanjang ketiadaan aku slama beberapa hari adalah di sebabkan aku kurang sehat sket sebenarnya... demam + batuk + selsema = simptom2 demam biasa.... :)
but...not to worry, not to sorry.... i feel much better now... syukur alhamdulillah... (tiru gaya iklan bio aura)

ohya, untuk pengetahuan korang, gaji aku dah masuk 31 julai 2009 aritu... trima kasih kepada semua yang mendoakan...korang memang best ahhh....ni yang rasa nak blanja korang skali ni... *wink*

okla, nanti bila aku dah betol2 sehat, aku akan update balik blog yang dah berkulat ni....wat masa sekarang takde mood lagi nak bersihkan blog ni dengan update2 yang baru... tunggu ye....

nway,tima kasih kepada sume readers yang slalu menjenguk ke blog buruk ni.... korang memang best ahhh...! nanti aku melawat balik ye blog2 korang yang best tu... ;)

5 Colonies Tumbuh:

akhis said...

~cepat2 shat yer...
~tdi nmpak cam xlarat jer

All about my Life... said...

byk kn rehat..akak pun dlm proses pmulihan...

SasHa Lee said...

kamu cepat2 sehat..tak sabao2 nak tuggu kamu hupdate dan belanjer kiteorang..heheh..;)

nurliani ahmad mustafa said...

ha!convo blnja aku!hehe :)

haniey said...

akhis : hm..tula, tak bape nak baek lg sbnrnye...

all about my life : akak pon x sehat ke?? jaga diri ey... smoga cepat sembuh gak...

sasha lee : wahhh...semangatnye die.. nak suh saye blanje ape ni?? ape kata saye blanje baca blog saye secara percuma sepanjang tahun...??? nak?? hehehe

liani : ok2! set! blanje ko air rm1 je la ey... lalalala~~

 
Blog Template by yummylolly.com