Wednesday, August 19, 2009

mari berjoli sebelum terlambat

hai kawan-kawan!!! ^____^
camne hari anda arini?? gembira? hepi bangat? sedey? frust? menyampah? rasa macam nak bunuh diri? nauzubillah... okla, tak kira apa pon perasaan anda.... anda mestila selalu ceria ok?? hadapi hari2 anda dengan senyuman.... (walaupon dalam hati rasa macam nak bunuh orang je)


okla,seperti yang semua tahu, lagi beberapa hari je kita nak menyambut bulan Ramadhan. haaa.. korang semua dah habes ganti puasa ke? siapa2 yang belom habes ganti tu, cepat2 la ganti ye.. ade lagi berapa hari je lagi ni...


oleh kerana bulan Ramadhan hampir tiba, jadi, masa yang ada semakin suntuk. mesti korang tertanya-tanya... masa apa yang suntuk??? yela, nanti dah bulan puasa kan, takkan nak pergi buang masa berjoli jugak... hehehe.. oleh yang demikian, semalam aku dah qadha awal-awal aktiviti ronggeng aku untuk bulan puasa nanti.. aktiviti bermain boling dan berkaroke.. hehehe...


malam tadi ajak shaza, balkhis and yat gi main boling. main 1 game je pon, tapi tak kesah la... lepas ni dah susah nak kuar gi main2.. even 1 game dah cukup nak lepaskan gian... tapi performance aku malam tu agak teruk. camne tah boleh kalah ngan shaza... eish3... tapi takpe, aku still menang lawan dengan yat. muahahahaha~ sebenarnya tak puas pon main 1 game je, tapi sebab faktor masa dan kewangan yang tak mencukupi, terpaksa mengehadkan keseronokan kami... (-_-")


walaupon tak puas bermain, aktiviti menghabeskan dwet masih diteruskan... ngehehehe... kali ni berkaroke plak... ingat nak masuk je karoke jamban dalam BJ tu... but since macam takde orang lain je yang karoke dalam tu, segan plak nak masuk. kang bergema suara kitorang je dalam 1 BJ tu... tak pasal2 ada yang berminat nak amik wat jadi artis rakaman plak... taknak la... saya tak suka publisiti... (bajet je!) demi menjaga reputasi diri, so we all decided nak karoke kat tempan lain. depan BJ je.. tapi tempat dia not bad jugak la... kalo dah start nyanyi, rasa macam taknak balik je.. (over kan?) masa kitorang sampai bilik karoke ni pon dah pukul 10. janji ngan akhis nak balik before kul 10.30pm... tapi, terlebey masa plak... sory ye akhis!! dah la awak penat baru balik sampling. huhuhu... dekat pukul 11 gak la baru kitorang balik. itupon nyanyi dengan mata mengantok... mana tak nya... dekat 12 lagu kitorang nyanyi.. (akhis pon karoke tau! first time dengar dia nyanyi... ada bakat ni... pasni leh ar ajak karoke lagi...hehehe) sebenarnya masing2 dah mengantuk and penat, tapi bukan senang nak kuar camni lagi pasni, terpaksa la berkorban waktu tido sket... huhu...


akhirnya, berjaya jugak kami kuar berjoli sebelum menyambut bulan Ramadhan... anda pula bagaimana?? huhuhu.... nanti dah masuk bulan puasa macam tak elok la plak kan nak bersuka ria. masa yang ada elok di isi dengan perkara2 yang berfaedah dan berilmiah.... jaga diri, hiasi peribadi... so, kalo ada sapa2 yang masih belom sempat berjoli, segeralah berjoli sebelum terlambat.... :P



p/s: selamat menyambut bulan Ramadhan al-mubarak!!! ^_^

6 Colonies Tumbuh:

puteri said...

hikhik..
yehhh..
feveret nie..
karok+boling..

camne ni x smpat nk qada sumer xtvt itus..huhuk

lepas poser le gamaknyerr

haniey said...

puteri:
aiseyh.... terpaksa tahan gian la selama sebulan ni... nanti dah abes posa leh ar sambung balik aktiviti2... qadha balik ye... ;)

::puteri_katak :: said...

ohhh tidak....
pegi tanpa saya....
wuwuwuw...
sedey sungguh...
nak jumpa ex rumet..:(

haniey said...

puteri katak:
tulaaa...sape suh balik umah...
takpe2..
after raya nanti kite kembali meronggeng ye... :)

mizz saifa said...

mlm ni da tgk anak bulan..
xsempat da nak berjoli..
hehe..

haniey said...

mizz saifa:
aisehhh... dah terlambat utk berjoli dah... takpe2, tggu lepas raya nanti ek... :)

 
Blog Template by yummylolly.com