Saturday, August 8, 2009

mimpi best!

semalam mimpi best... muahahahaha.... sila jangan imagine mimpi yang bukan2.... (fikah,i tak mimpi ape yg kite sembang dgn chee wah semalam k..) aku mimpi best sebab dapat mimpikan my HNZ! yessssssss!!!!! sangat heppppppiiiii~~~


petang semalam dah berjanji kepada diri sendiri... ok, lepas ni, sila lupakan en.HNZ... lupakan dia... lupakan!!!! jangan ingat lagi...!!! ok2... baik... mulai dari hari ini, mari kita lupakan dia.... tup2....


ambik kau! malam tadi kan dah termimpi dia... hahaha... mesra plak tu... dalam mimpi tu, boley plak kitorang sembang pasal wonderpets... siap nyanyi2 lagu wonderpets lagi... apakah??? hahaha.... ok, dah nama pon mimpi kan... hanya mainan tido... tah pape je...


tapi.... lepas bangun tido pagi tadi... rasa bahagia la jugak... macam betol2 je dapat sembang2 ngan dia... rasa macam tak nak bangun tido. nak trus tido dan bermimpi... mimpikan my HNZ lagi..... *pejam mata kuat-kuat*


paksa diri untuk tido, tapi dah tak boley.. tengok jam dah pukul 10 pagi.... alamak!!! owh, nasib baik arini weekend... phewwwww~~~


p/s: ok, lepas ni betol2 nak lupakan my HNZ... saya cuba! T_T

8 Colonies Tumbuh:

akhis said...

~hani...
~xperlu pksa diri nk lupakan dia...
~nnti diri sdri yg sakit..
~layan jer perasaan tuh...
~smpai perasaan tu prgi sdri...

p/s: based on my own experience ^_^

SasHa Lee said...

hehee..mesti nyanyii lagu ape yang penting kerjesama yerkkk..hehehe..lawak2..
**selagi kite mau lupakannye..selagi itu dirinye sentiasa diingatan..ngeh3..;P

haniey said...

akhis:
saye x bley trus ingat kat dia...
saya mmg kne lupakan die...
dia hak orang lain...
so,walau apepon, saye kena paksa diri gak utk lupakan dia...
T_T

haniey said...

sasha lee:
nyanyi lagu wonderpets dari awal sampai akhir...x tahan btol... hahaha...

tapi,mmg betol la..saye stuju dgn awk..makin kite cuba melupakan, makin kite ingat kat dia...
it was so hard...
>_<

akhis said...

~yer hani...
~awak cuma igt dia jer...
~xbuat ap2 pun ngan dia...
~awak xbgtau dia kan yg awak igt kat dia kan?
~kita setuju ngan sasha..
~jgn pksa diri nk lupakan dia...
~sakit jiwa woo...

haniey said...

akhis:
x salah la kan kalo saye juz ingat kat die je?
huhuhuhu
sbnrnye mmg sgt susah nak lupakan dia..
papepon,saye cuba je...
:)

akhis said...

~sape kata salah awak igt kat dia
~awak sorg jer yg tau dah.. ^_^

haniey said...

akhis:
tapi ade je kawan2 saya yg tau...
hahaha...
tapi my HNZ mmg dia tak tahu la...
syok sindri je.. huhuhu

 
Blog Template by yummylolly.com