Tuesday, September 8, 2009

22 tahun? muda lagi lah!


Happy Birthday to me,
Happy Birthday to me,
Happy Birthday to me and myself,
Happy Birthday to me...!! ^_^


*clap2*


hmmm... 8 september 2009.... 080909....
sedar tak sedar, dah 22 tahun aku hidup kat dunia ni... dah macam2 perkara yang berlaku kat aku... ada sedih, ada gembira... ada suka, ada duka... tapi hidup mesti diteruskan... actually, aku tak tahu nak membebel apa untuk entry kali ni. rasa macam speechless! (hahaha..poyo la kau!) apa2 pon, di kesempatan ni, aku nak ucapkan......


  • tanks so much to my dear mummy coz dah melahirkan dan membesarkan aku sampai la aku hidup selama 22 tahun ni.... kalau tanpa mummy ku, tak ada la aku kat dunia ni sekarang...and not forgotten to my family... you're my everything!
  • tak lupa gak to my kengkawan yang tak pernah lupa wish for my birthday... sangat terharu ok... tak kesah la wish awal ke lambat, it's the thought that counted :)
  • thanks to all yang bagi present... mecih2!!! keep up the good work... hehehe
  • semoga kamu semua dapat doakan segala yang terbaek untuk aku... di murahkan rezeki, diberkati Allah, masa depan yang cemerlang dan cepat-cepat dapat jodoh.. :P

terima kasih.



aku SAYAAAAAAANG kamu semua!!!!!


10 Colonies Tumbuh:

f said...

alalala..skrg baru nak syg..afta i wish u, as u wish, u pon ckp u syg i..selama ni, mcm mana perhubungan kt?macam mana?cinta ku bukan di atas kertas...(ahahaha..stress dgn proposal..kamu juga stress ya?kalu nak ckp 'pdn muka', mcm keji sgt...hehhe..ilek3..tahniah dah masok fasa baruuu..May Allah bless (ayat ikhlas ni)

y@n@ M!B said...

oh..hepi belated besday ^_^
nice btw...

khaLifah feDi said...

slmt hari lahir yg ke 22 yer haniey !!

laila said...

epy belated bufday hani!

SasHa Lee said...

heppi birthday to U...
ops hapy belated day!!!
Semoga ape yang kamu hajati di makbul keh!!..;))

haniey said...

cik f:
saya mmg dari dlu lg syg kamu.. cuma tak tahu macamne nak menzahirkan rasa sayang itu.. hahaha...
oii..mmg sgt keji la kalo ckp 'padan muka' tu.. nak kena ni... grrr...grrr...
errr...btw,what do u mean by fasa baru?? dah tua ke or sbb kena wat proposal ni?? huhu... nway,tanks so much dear!!! alwiz luv ya! ;)


y@n@ M!B:
thank you! thank you! :)


kf:
terima kasih kf.... :)


laila:
thanks laila... ^_^


sasha lee:
tanks so much dear!!!
where's my present???? :P

f said...

kamu...
fasa baru, maksudku...samat membuat proposal..dan Alhamdulillah, saya punya proposal telah diapprovekan dgn rasminya PAGI TADI..ALHAMDULLILAH..can u take dis good news, as ur bufday present??kui3..

kamu..
silakan baca artikel saya mengenai , 'tulis...memang senang'..kerana apa??kalau kamu sayangkan diriku, kamu harus luahkan..kerana tulis memang senang..kasik aku terharu dgn ayat2dari kamu..(wuahaha..er..aku seyes!)..klu kamu ad org tersyg, sila luahkan prasaan kamu, cth kpd mak ayah kakak n adik..=)

kamu..
dunnoe wut 2 say..smoga brjaya dgn proposal!!!!! doa dr sempadan thai

haniey said...

cik f:
proposal dah approve???? woahhh... tahniah2... mesti dah tenang hidup kan.. diriku pulak masih terkontang kanting membuat proposal... wuwuwuwu...

baekla, nnt saya akan baca artikel kamu itu... tulis mmg senang? erm... tulis susah gak la... nak kena eja satu-satu... susun ayat bagi nmpk boombastik.. cakap je lagi senang... terlajak tulis boley backspace, tapi kalo terlajak cakap, biar jela... hahaha.. bley x??? :P

terima kasih atas doa kamu itu... tetapi knapa berada di sempadan thai? sedang berhoneymoon di sana ke selepas proposal di approve???

f said...

wuahaha..tau xpa..tulis senang jew bagiku kerna idea tak henti2..susa kew?(ayat perli..kui3)

yup..ke sempadan thai melancong selepas proposal di approvekan..manyak tenang lorh...!! (almost paradise??)

ALHAMDULILLAH

haniey said...

ceis...takde2..
ckp lagi senang daripada tulis.
ok. titik.

wahh...sempat lagi gi melancong???
jeleznye...
tsk. T_T

TAHNIAH

 
Blog Template by yummylolly.com