Wednesday, September 30, 2009

birthday is hari lahir

ok. title entry entah hape-hape je... tapi biar lah. abaikan. title doesn't matter. hohoho.. anyway, aku nak hapdet pasal birthday coursemate aku semalam..29 september.. HAPPY BIRTHDAY TOPEK!!! ^_^ so malam tadi diorang ajak aku and shaza main boling. sebab kalo main time birthday leh dapat birthday package. so, murah sket. kitorang main 2 game. lawan 2 team. aku, shaza, azmir and adlan in 1 team. mardani, bad, rempit and topek (birthday boy) in another team. macam kelakar je diorang main. eh eh. maksud aku bukan diorang tak reti main, tapi masing2 ade gaya tersindri. comel je. hahaha.. ohye, the winner mestilah team aku!! 2 - 0 ok... oh well.... :) bukan takat menang sikit2... memang menang besar la malam tu! hahaha.. padan muka diorang. silap besar la ajak lawan ngan aku... :P eish2.. riak plak.. ok2. tarik balik... 1st game aku main agak terok. strike 1 je kot. spare pon tak berapa nak ade. tapi 2nd game main, dah konsisten sket. boleh la... :) dekat 2 jam gak kitorang main. sampai pukul 11. pastu sempat lagi shopping kat tesco. bebudak laki ni nak meraikan 'kemenangan' diorang dengan shopping barangan rumah. aku and shaza pon join skali. ok. takde nak beli pape. nak beli teloq ja. tup2... penuh 1 troli gak la beli barang2 umah. hahaha... alang2 dah ade transport, beli terus la banyak2 kan... thanks to azmir coz sudi jadi driver kitorang... :) tapi agak kempunan coz tak dapat naik kereta baru mardani.... ceisss... takpe2... len kali aku nak naik gak... ngeeeeee :D~ (takde gambo yang nak diupload sebab pakai camera mardani. tak mintak pon lagi. huhu)


ohye, today is my supervisor's birthday! dr.razip~ birthday yang ke berapa eh? tetttttt..... :P so, tadi 1 lab 414 buat makan2 and party to celebrate dr.razip and also farewell party to one of the labmate. siap nyanyi lagu birthday kat dr.razip and upacara potong kek yang agak kelakar. siot je aku gelakkan dr. malu aku. hahaha. kat party tu ade domino's pizza, kfc, cake, ice-cream, bicarbonate drinks and also kueh raya. well...still in raya mode kan.. kueh raya tak bley dilupakan... :) memang aku makan banyak giler ah tadi... pizza dalam 3 keping, seketul ayam kfc and cake. owh, tak banyak eh? banyak la jugak tu... asyik muka aku je yang bangun gi amik makanan. malu aku dibuatnya... tapi disebabkan aku dah bayar rm15 (actually hutang dengan chek.hehehe) aku tak peduli. janji perut aku kenyang. muahahaha. muka tak malu memang tak rasa pape kan. ok. jangan jawab. dah la tak berapa rapat dengan bebudak lab ni. so, tak leh nak over2. papepon memang aku sangat kenyang arini. happy! happy! alhamdulillah...... ^_^


okla, there's nothing much to say. till then~


to TOPEK and DR.RAZIP,

HAPPY BIRTHDAY!
may god bless you.
may all your wishes come true.
have a good day.
take good care.
=)

2 Colonies Tumbuh:

SasHa Lee said...

uit kamok makan banyak!!!..hehehe.. tapi still maintain yer kamok..;))

haniey said...

hehehe...maintain ke? pipi dah naek ni... tunggu masa je... :P

 
Blog Template by yummylolly.com