Friday, September 11, 2009

susah betol nak propose....

susah kan kalo nak propose... semuanya kena wat dengan 'perfect'. kalo sekali propose, terus approve takpe gak... ni bila dah bersusah payah propose, kena reject plak... adoiii... sakitnya hati... rasa macam segala usaha selama ni sia-sia je kan.... tapi takpe, aku tak kan give up!! satu hari nanti, 'dia' mesti akan approve gak proposal aku... hohoho..........


ohya, hari ni dengan bangga nya aku nak bagitau yang aku dah berjaya menyiapkan draf proposal untuk fellowship dalam masa 2 hari! yesssss!!!! ^_^ (pulun siapkan dis week jugak sebab dr cakap kalo tak siap tak boleh cuti raya lama2... huhu...) erm.... kalo proposal ni takde cacat cela, dah boley la hantar by next week. tapi, kalo ada masalah lagi, alamatnya tak boleh la cuti raya lama2... uwaaaaaaa!!!!
aku mahu pulang beraya!!!



p/s: doakan la semoga proposal aku terus di'approve' dan boleh cuti raya lama2 sket.....

4 Colonies Tumbuh:

f said...

kamu tahu...perasaan aku..setelah proposal ke 5 baru diterima..?kamu tahu itu?kamu tahu?? dan kamu tahu bila proposal kita akhirnya diapprove?kamu tahu itu?kamu tahu??

huahuahua..moga berjaya deh!!

akhis said...

~hani...nk upah awak wat proposal tuk kita apply fellowship gak la...
~serius ni...

Syafarah said...

salam..

oh..proposal ini lebih mudah berbanding proposal nak kawen lg 4.. huahuaaa~..

neways, kambatte honey-chan! i'll oweys sapot u! muahx!

p.s-sok pg,7.30am, my 'flight' blk penang.doakn ye.. :)

haniey said...

f:
err...saya rasa saya x tahu kot. sebab actually proposal tu pon belom di approve lagi... huhuhu.. tapi bila my proposal is fully approve, i'll let u know... saya tahu... :)


akhis:
eh,nape plak awk nak upah kite akhis?? huhuhu... tp kalo nak mintak upah kite, kena bayar la... hahahaha.. :P


syaf:
proposal utk kawin 4??? hahaha.. betol2.. nway tanks syaf!!! smoga u selamat pulang ke kg halaman... can't wait to meet u... ^____^

 
Blog Template by yummylolly.com