Tuesday, September 1, 2009

sweet September :)

september datang lagi! yay... ^_^ kenapa aku happy bila tiba bulan september ni?? oh well... my birthday is coming soooon!! lalalala~ kepada kawan2 ku, jangan buat2 lupa plak ye... gigih aku wat entry nak kasi 1 dunia tau... hahaha.. aku tunggu adiah daripada korang tau...lalalala~ *wat muka tak malu*


selain daripada birthday aku, ramai gak kawan2 and kenalan aku yang diberanakkan dalam bulan september gak... check this out! :)


4 sept - atikah aziz
5 sept - khai @ azizuan
7 sept - hanim NAP
8 sept - ehem2...birthday sape agaknye ye?? *blushing*
10 sept - ann-chan!!! & encik azman
19 sept - my lil bro~ejat
21 sept- salmi izyani & izzati zamuri
22 sept - anisah roomate KMPP
23 sept - malar coursemate
24 sept - tokkure
28 sept - dilah dania
30 sept - my supervisor~dr.razip!


in case kalo aku lupa nak wish birthday korang nanti, aku mintak maaf ye... aku wat entry ni special untuk korang... now 1 dunia dah tau birthday korang... u guys should be proud of it... hehehehe~


p/s: my life's getting busier....

8 Colonies Tumbuh:

SasHa Lee said...

wah baek nyer kamu yer..annouce birthday mereka.. meh akuh wish terus laa untuk mereka..hehe..
Happy bithday uols yang lahir bulan 9 jer..hehe.. include dirimu yer hanishakila..hehe;))

cHihIRo said...

hani... i hate september!
coz saya slalu sakit hati ngan dia dalam bulan ni
last year pon saya sakit hati dalam bulan ni sebab dia
tahun ni pon sbb dia jugakkk
saya terluka.. :(

Haneem said...

tambah lg sorg.

me=23rd september

hehehe :)

f said...

n tarikh keramat 11 Sept..kiki

n when is my bufday? do u remember?

in case, i forgot (mmg nak wat2 lupa pun), semoga mnjadi org tua, ingat anda da smakin ke 'saat itu'..n moga diberkati Allah sentiasa.yosh!

nurliani ahmad mustafa said...

arghhhh
pulun2!!!

haniey said...

sasha lee :
hehehe...baek kah? sbb xtau nk hapdet ape,jadi wat la mende merapu ini.. nway,tanks 4 ur wish... jgn lupe bg adiah nnt... *wink*


chihiro:
alamak...ade gak yang x ske bulan 9 ni.. huhu.. sory2.. xpela aswar.. lupakan sgala kenangan pahit bersama si dia dan ingat lah mende yg baek2 spt besday hani... hahaha... be strong girl!


haneem:
wah, kamu pon lahir dlm bulan sept gak? hepi besday ya!!!! ^_^


f:
tarikh keramat 11 sept bukan besday.. bluekkk... :P
err..besday kamu?? erm.. bile eh? tula..sape suh xnak bgtau..kalo x nak je bg adiah.. lalala~
anyway,tanks 4 ur wish..may god bless us! :)


liani:
hahaha...liani jeles!!!
sapa suh xlahir dlm bulan 9...
lalalala~

mizz saifa said...

14 sept besday ayah aku.. hehe.. sajer nak nyibuk..

happy besday haniey!!
aku wish besday kamu awal2..
takut aku terlupa.. hihik...

haniey said...

mizz saifa :
oh yeke? kalo camtu, nak wish kpd ayah kamu juga... hepi besday pakcik!! hehehe...

ala,x aci la wish awal2...
nnt sume pon buat2 lupa...
wuwuwuwu...
nway,tanks 4 d wish ya.. :)

 
Blog Template by yummylolly.com