Tuesday, October 20, 2009

bila aku nak update...?

seriusly!!! aku dah macam malas giler nak update blog. kadang2, bila ada citer best yang nak diceritakan, aku plak kepenatan lalu malas nak update. "takpela, update esok jela"... bila ada masa free, tak de cite best plak... haihhh...


seronok je bila baca blog kawan2 lain... rajen je diorang update.. ada cite tu, ada cite ni... tapi blog aku sunyi je... korang simpati tak? mesti korang dah tak jenguk blog ni kan? tsk.. tsk..


next week maybe aku dah nak start dengan my project. lagi la kurang masa aku nak spend kat blog ni kot. hopefully not. aku akan cuba gak update selagi aku mampu. tak nak biarkan blog ni terkubur camtu je.. aku saaaaaayanngggg blog ni :)


okla...dah tak tahu nak cite pe... stop dlu la... nanti aku update lagi.... tolong bagi aku masa k....



p/s: dah lama giler aku tak gi meronggeng!!! ada sapa2 nak teman aku ronggeng tak???

7 Colonies Tumbuh:

n a r d indie winkie said...

dulu masa kita tak update blog, hani bising. skrg dia plak malas nak update. ni yang nak bising balik.

nurliani ahmad mustafa said...

huh
p la meronggeng dgn minah ronggeng!!
update jgn x update hani!!

haniey said...

nard:
erk...? ala.... nard ni... tak yah la ungkit kisah lama...ape org puteh ckp? what past is past... hehehe


liani:
minah ronggeng semua dah bz la.. diorang nak final exam nih... susah nak ajak meronggeng... haih.. jom la, ko teman kite ronggeng nak??? :)

shazzy said...

ala hani..klu kite ajak men bwling slalu xnak..huhu..nak ronggeng ahli da berkurang..kena rekrut ahli baru nmpak gayanya ni..hehe

haniey said...

shazzy:
ko pegi dengan geng lain... so rasa lain la... huhuhu... haah, nak kne naik notis ni... carik ahli baru.. ade sapa2 yg berminat???

Fatt Chin Choy said...

aku pun sibuk gak
hehe

haniey said...

fatt chin choy"
mari kite sama2 sebok!
hehehe

 
Blog Template by yummylolly.com