Monday, October 5, 2009

kasi spoil gua punya mood je...

mood nak tulis entry pasal trip bali-bali + VSK part 2 terbantut!! ni semua pasal ade insan-insan yang mengganggu ketenteraman ku di awal2 pagi tadi... ceissss...


pagi tadi datang lab dengan penuh bersemangat je. yela, last week dr bagitau kitorang kena move tempat baru. tempat ni dah takde orang duduk. daripada dibiarkan kosong, beter kitorang yang duduk. tempat ni lagi selesa. ade tempat sendiri. macam best je. tapi, tak sempat nak panaskan punggung lagi, dah ade orang kacau plak...


"orang luar tak bley dok dalam ni. so, kamu kena keluar. kitorang nak kena kunci bilik ni...."


arghhh.... siotttt je. apesal plak nak suh kitorang kuar bilik ni? lagipon tempat tu bukan tempat diorang dah. ape hak diorang nak kata tempat tu tempat diorang lagi?? lantak la kitorang nak dok dalam ni pon. bukannya kacau sape2... daripada biarkan tempat ni kosong je. nak bagi sapa duduk? ini bangunan universiti kot. bukannya hak milik diorang sepenuhnya. dah ada tempat baru, tak yah la kacau tempat ni lagi. dammmmmnnn!!! geram betol ah.... pastu dengan blur2 dan penoh keterpaksaan terpaksa la aku ngan hadi angkut semua barang2 gi lab bawah balik. pastu dah takde mood nak wat keje. dok melepak je dengan hadi sampai lunch. malas nak wat keje. tunjuk perasaan. mogok! nasib baik supervisor tak datang check. hohohoho.. dah lepas lunch baru la terhegeh2 nak on laptop, bukak tenet, siapkan keje. sebab sok ade meeting ngan supervisor. primer tak design lagi ni. sok dr nak check. haihhh... kena gak la wat keje. tak jadi nak mogok sampai petang. hmmm....


kesimpulannya, arini mood aku telah di spoil kan oleh insan-insan yang "pentingkan diri" dan rasa diorang tu hebat sangat. semua tempat pon diorang nak conquer. tau la diorang hebat! bila cakap pasal "diorang" ni rasa cam nak marah je. tak pasal2 orang yang ada relate ngan "diorang" ni pon kena tempias gak. sory kepada yang terasa tadi. huhu... okla. stop sini dlu. ada date ngan balkhis and kak hanis malam ni. nak gi bersiap. bye!

4 Colonies Tumbuh:

tehais said...

letak ja lipas dalam beg depa..hehe..gerenti peut kuar lab tu :P

Fatt Chin Choy said...

ish3
budak master pun ada nak gaduh2

akhis said...

~kita ske idea teh ais...hehehe

~sabar jer la hani..

~mereka2 tu mmg mcm tu...

~tapi nnti ape2 hal pun awak nk kene mntak tunjuk ajar dri diorg jugak..

~ignore jer ap yg xbest kat diorg tu...

haniey said...

tehais:
masalahnya kite sindri pon takot nak pegang lipas :P


fatt chin choy:
eyh, bukan gadoh...
cuma ade perselisihan paham sket..
huhuhu


akhis:
eh, kite takde masalah lagi dengan senior lab kite tu... masalahnya ni problem dengan orang lain... huhuu..

 
Blog Template by yummylolly.com