Thursday, October 29, 2009

a quick update

  • bangun tido pagi tadi badan rasa lemah. macam nak demam. mungkin sebab selsema malam tadi. nasib baik tak kritikal.
  • pagi tadi sengaja pergi kerja lambat. lepak2, brekfes sambil tengok tv kat umah dulu. hehehe..
  • dekat pukul 10am baru sampai lab.
  • siapkan design primer.. re-edit. hopefully la ok.
  • lunch with balkhis and shaza. ingat nak pergi 1 tempat ni. tapi macam dah takde orang je. haha. end up makan kat tesco besar.
  • finally setelah sekian lama dapat gak makan yong tau foo!! :') kempuanan dari aritu lagi..
  • pegi teman balkhis shopping barang dapur.
  • sempat rembat sebijik novel.. :)
  • sampai usm, pergi jumpa senior. nak antar primer design.
  • tapi dia takde. dekat sejam gak kot tunggu.
  • finally dapat gak jumpa my senior.
  • alhamdulillah, this time dia tak reject dah... fuhhhhh~ dah boleh order primer.. :)
  • bila nak balik tadi, lab plak terkunci!!! semua dah balik... tinggal aku and hadi je. ingat nak pecah masuk je. ada tempat rahsia. ngehehehe....
  • tapi kak su pesan suruh tunggu prof sampai. coz dia ada pegang kunci lab... (-_-")
  • dekat 15 min gak tunggu.... dah pukul 6.10pm time tu.... kire buat overtime gak la ni kan...(-_-")
  • tapi takpe..... sangat hepi!!! sebab........ ade lah!! heeeeee ^___^"
  • now tengah bz prepare slide presentation for my progress meeting esok.
  • siot je... tak tahu nak update apa untuk meeting nanti...
  • just wish me luck ok!!


cuak! cuak!!! >_<


p/s: hari ini tak begitu serabut... ^_^

6 Colonies Tumbuh:

SasHa Lee said...

eiii nak kepochi sat..nape kamu sangat hipi?? nakk tau gak.. hehe;)

haniey said...

sasha lee:
heyyy!!! lame tak menjenguk blog ni... ke mana kamu menghilang??? huhuuhu..
erk..?? saya hepi kerana... ade lah!! hahaha.. shhh... shhh... ;)

nurliani ahmad mustafa said...

goodluck hani!!
do ur best!!

haniey said...

liani:
thanks...!!!
will do my best..
^_^"

Fatt Chin Choy said...

hepi sebab berdua bersama hadi ler tu
keke

haniey said...

fatt chin choy:
hahaha.. mesti la tak!!
hadi ada ke, takde ke, same je..
huhuhu

 
Blog Template by yummylolly.com