Friday, October 30, 2009

sendiri b***k sendiri flush la!!!

ape ke hal nya lepas engko b***k, pastu engko biarkan je t**k ko floating2 dalam air tu..??
nak buat tayangan umum??
nak tunjuk kat 1 dunia keunikan shape t**k engko ke??
siot betol lah!
lepas dah buang, sendiri mau ingat la...
tak reti nak flush sendiri?
nak kena letak manual cara-cara flush toilet selepas digunakan??
tak pon...
engko ingat ni toilet automatik?
lepas ko b***k, dia flush sendiri???
arghhh... geram betol!!
masuk harini, dah 3-4 kali engko tak flush tahu tak???!!!



p/s: otak serabut dengan masalah... tgh pening nak wat progress report lagi!! arghhhh!!!! Ya Allah, tabahkan hatiku........

16 Colonies Tumbuh:

ticnube said...

elax ... jgn marah.. chill up dude.. nyway ni kes bdk tangan nak cacat lah tuh.. malas nk flush... kat tmpt aku nih pon ade jerk.. elax.. ko amik muke die semboq kat t***...muheheh

Haneem said...

uishhhh.
gelinya.
benci btl org mcm tu.
xreti adab kot.

:: Miss Jajai :: said...

ok lg tu kot drpd biaq ja...jiruih tak, nk flush jauh skali la kot...
aku pon geram gak!!!ish3~~
tp aku cam leh detect jer org mn...

shazzy said...

haha..tergelak2 gle aku baca cite ni..aku pham perasaan ko..aku ni da slalu kena..nak masuk je toilet, tgk ade benda tu dok floating..cam haram je..klu emas xpela gak..haha..tp nak wat cmne kan..hdup xleh berkira..wlupun taik org, kite tlg flushkan jgak..ingat..jgn berkira!!haha

najwa hazirah halmi said...

hoo..smbil lunch td blogwalking..pastu nmpak tajuk entri nyh...wa k.i.v dlu..hehe

sis...mmg ramai kowt org cmnyh...
at least bnder tuh floating jer depan sis..
yg wa plak..ader jugak makhluk yg xreti nk ilangkan bnde alah tuh dr mangkok jmban...
mmg sah MANGKOKK JAMBANNN!!!!-)

akhis said...

~Sabar hani...Tuhan tgh uji awak...

ashraf said...

ish2.. pindah je hani.. crik org len duk umah tu.. bce blog ni pun da grm.. x sgka de jgk pmpn prgai cmtu.. tapehape..

~Mizz Ann~ said...

hani, tgk!! ramai org support ko..be tough gurl!!

Fatt Chin Choy said...

ada gak perempuan cam tu yer
hehe

cHihIRo said...

eeuuuwwwww
yarkxxx!!
xpe la haniii
pngajaran! hani jgn wat gtu! >.<

haniey said...

ticnube:
entah...kalo xde tangan nak tarik flush tu, at least bgtau la kn... hahaha


haneem:
mmg tak beradab pon!
jijiksss!!!


jajai:
tak suka gak org camni!!
pengotor!! x hengat!!
err... agak2 sapa ye?? huhu


shazzy:
okla, demi tak berkira... t**k org pon sanggup ku flush kan... hahaha...


najwa hazirah:
hahaha... dasar MANGKUK JAMBAN!!!
diorg nak simpah "harta" diorg tu utk tatapan umum kot... bangga dengan "harta peninggalan" sindri.. hahaha


akhis:
mungkin ada hikmah disebaliknya...
wallahualam...


ashraf:
kitorg dh x serasi kot.. takpe.. pasni carik org len yg reti flush toilet sindri.. hahaha... jgn geram2 ok ;)


ann:
yup!! thanks so much 4 ur support!! i'll try my best!! be toughhhhh~~


fatt chin choy:
ade je.. nak berkenalan ke??
bley je.. hehehe ;)


chihiro:
insyaallah... akan sentiasa beringat... :)

f said...

hoit!! ini analogi atau kejadian betol??

klo analogi, still bley trime..tp,klo betol...astagfirullahalaziiim...YA SALAAAAM! ade gak ey org cmni?

maybe de ade sifat menunjuk??abes sume de nak tnjuk..eheee

tape2...nak uji thp ksbrn hani la tu..sabar na! n tenyum la sket..

p/s : tampal jek notis kat c2 'dilarang menunjuk di sini..flush jek la weh..tu p0n susa...akai ada,letak mana??'

hehehehehe....

haniey said...

cik f:
mestila kisah benar ni... entah la, mebe btol.. dia ade sikap menunjuk2.. smpai 'itu' pon nk ditunjuk.. haih... sebab dah slalu tengok, baru je tengok tu dah bley cam sapa pnya.. hahaha.. takpela, cuba utk senyum, walaupon dlm hati, tgh gunung berapi nak meletus kot... takpe, pasni nak letak manual cara flush toilet. xpon sapa nak masuk umah ni kne interview dlu.. "reti flush toilet tak??" :P

faridLO ™ said...

haha.aku slalu gak terjumpa ngan situasi camni masa duk kolej kediaman dulu..pagi2 je dah nampak mende alah tu..aduh..rosak pandangan mata.

setiap kali nampak mende tu aku mencarut gile babeng punye..

ada sampai satu tahap, ada sorg mamat lain tampal surat layang kat toilet tu..

antara isi kandungan:
'ko blaja kat universiti, pandai la kiranya tu..tapi akal ko setaraf dengan mende yang ko buang tu..ko igt ni ada bapak ko nak flush kan!"

haha..aku igt lagi kata2 tu..haha..
tapi nsb baik la tua punye mende tu tak dapat di detect..

hoho..weird situation.

p/s:aku menci gile ngan org spesis tak flush ni..

tehais said...

len kali tulis kat jamban 'tolong flush lepas berak kalau tak bengap'ngehehe

haniey said...

faridLO:
haah...mmg nyampah giler jumpa spesis yg cam gini... nak kata x sekolah tinggi, tapi belajar masuk ke U. siap dh grad lg... tp mende kecik camtu xkan la xreti nak pk. entah ape mende yg dipikirnya la ms tutttt smpai lupa nk flush.. haihhh.. mmg la manusia mudah lupa! haha


tehais:
tula, ingtkan pas blaja tinggi2 xyah wat camtu dah.. pasni kena naik notis la...kalo x reti flush, bgtau awl2.. suh kengkawan dia yg tlg flush..

 
Blog Template by yummylolly.com