Wednesday, October 28, 2009

serabut serabai diriku...



wahhh... hari ni rasa sangat stress!!! masuk ni dah tiga kali kena REJECT ok!! my primer has been rejected again... arghhhh.....!!!! sangat sakit hati + kuciwa... susah sangat ke nak dapat approval? "ok, primer ni sume dah ok. boleh order la primer2 ni..." adoi.... bila la aku boleh dengar ayat macam ni... mungkinkah tekaan ku tepat? lagi 3-4 bulan kemudian? kalau begitu... TAHNIAH kepada diriku.... (-_-")


apa yang buat kepala aku lagi bertambah serabut ialah progress report meeting hari jumaat ni... arghhhh... dah la projek aku satu hape pon belom usik... so, ko bajet aku nak hapdet progress ape??? tension tahu tak??? for sure banyak soalan diorang nak tanya. gaya macam tak puas hati pon ada. terok la aku kena 'fire' nanti.... arghhh... >_<


petang tadi shaza ajak gi tesco beli barang2 keperluan rumah. sepanjang perjalanan tak habes2 membebel pasal ketidakpuasan hati terhadap seseorang. biasalah. jiwa muda remaja. nak memberontak je. huhuhu. aktiviti membebel diteruskan daripada nak pergi tesco sampai la balik ke rumah. dah sampai rumah baru perasan yang kitorang ada tertinggal 1 beg plastik barang2 kat tesco.... T_T dah la dah bayar semua... wat rugi je.... adehhhh.... anggap la bersedekah balik kat tesco tu... (-___-")


ok, sekarang tengah selsema. sebab balik dari tesco tadi hujan rintik-rintik. orang kata, kalo kena hujan rintik2, kena basahkan kepala/mandi. taknak bagi demam. so, aku pon mandi. sebab mandi waktu malam, air sejuk, jadi sekarang selsema. ada perkaitan tak??


see???? betapa macam2 perkara serabut serabai yang berlaku. ok. cukup lah aku cerita pasal hari-hari serabut serabai aku arini. eh, tak cukup serabut? takpe, tengok esok plak camne. bertambah lagi serabut ke tak... ok, bye!



p/s: baca paper kosmo arini... bangga sebab CCB-USM berjaya revealed whole genome pokok getah.. CCB wehhh!!! bangga aku ada kengkawan yang keje kat sana... nak tau berita penuh bley baca kat sini.

6 Colonies Tumbuh:

faridLO said...

harini serabut tak?

Haneem said...

relax ok.
take care.

:)

nabilah_2908 said...

sabar jer la....(^_^)

nurliani ahmad mustafa said...

hani relax!
tu la mmbebel memanjang
dah trtggl brg kat tesco
so relax sket! =)

akhis said...

~laa...
~hani knp xbgtau nk p tesco...
~smlm kita p tesco besar tau shopping brg2...
~kalo x leh g same2...xde la ttgal brg...

haniey said...

faridLo:
harini pon serabut gak...
nak kena siapkan slide presentation!!!
arghhhhh >_<


haneem:
ok2..
cuba utk relax...
(inhale exhale)
fuhhhh...
ok :)


nabilah:
yup..
sabar separuh daripada iman
^_^


liani:
hahahaha...
tula pasal..asik membebel je...
abes barang pon tertinggal...
geram punya pasal..
huhu


akhis:
ala..yeke...
tak tau pon awk nk g shoping gak..
wuwuwuwu..
takpe lah..
takde rezki la tu...
:(

 
Blog Template by yummylolly.com