Saturday, October 31, 2009

should or shouldn't i?

aku ada 1 kisah yang nak di story.
tapi aku tak tahu
samada perlu ke aku publish to public or just keep it silent.
aku fikir banyak consequences yang akan jadi nanti.
if aku publish entry tu, our relationship yang dah retak menanti belah ni leh jadi even worst.
tapi if aku tak publish, jiwa aku tak tenang.
i think they should now how i feel..
haihhh... kalau aku tak fikir panjang
memang aku rasa nak publish je.
it's my blog. not yours. not them.
i have the right to say or write anything la kan.
but, i need to consider for them as well...
what do u guys think?

should or shouldn't i???

7 Colonies Tumbuh:

cHihIRo said...

hurmmm
kalau rs menda tuh x jatuh kan air muka sesapa.. maksud nya org xley nak kenal.. oke kot :) tp kalau dtail sgt.. susah la... huhu.. pk btol2 hanie.. :)

::puteri_katak :: said...

cam horror je perang akak ni..
hurmmm. as long as.. org x leh syak siapa si anu itu.. okeyh kot..
kalo dia terasa tat means mmg slh dia r..
sapa mkn cili sos dia rasa pedas..~

f said...

knp ku mcm thu shj..eheee

shouldn't!!

klo nak gak..tapis2..n anonimoskan nama mereka...*of kos la kan?*

eheee

Nana said...

aish...kdg2 luahan itu perlu untuk menenangkan jiwa. but but but...kene make sure lah u tapis betul2 before publish story tu nanti. :D

Fatt Chin Choy said...

yg mana ko rasa baik ler

tehais said...

luahkan je la..kan nie blog hg..

bistari said...

Kalo rase2 boleh dtgkan buruk baik toksah la..
tp kalo nak kongsikan dan ingnkan pendapat silakan..

 
Blog Template by yummylolly.com