Monday, November 16, 2009

debaran interview fellowship usm

actually, takde pape nak update. just nak bagitau yang esok aku ada interview fellowship usm pukul 9.30 pagi di bio school. uwaaaa.... sangat takot!! tak tahu nak goreng apa kat interviewer esok.. cuak weh.. dibuatnya tanya macam2, aku takleh jawab... abeslah chance aku nak dapat fellowship usm ni.... dah la competition is very high! semua pon nak mintak fellowship. boleh ke aku dapat ni??? adehhh... sepatutnya sekarang aku kena buat skema jawapan untuk soalan2 yang bakal di tanya nanti. tapi kenapa sekarang aku masih di depan laptop dan mengupdate blog??? arghhh... sudah2... cukup sampai di sini. aku nak gi prektis sekarang. kawan2, doakan aku berjaya dalam interview tu nanti ok?? :)

5 Colonies Tumbuh:

kerolizwan said...

everything will gonna be just fine. you doin great lah! goodluck k :DD

nurliani ahmad mustafa said...

goodluck hani!
do ur best!

Zura said...

good luck haniey

haniey said...

thanks so much! ^_^
will doin my best..

Fatt Chin Choy said...

kalau dpt fellowship jadi apa plak?

 
Blog Template by yummylolly.com