Sunday, November 22, 2009

entry pasal ronggeng. sila reka tajuk sendiri.

petang tadi dapat call from yat:
"akak, ada kat mana? tengah watpe? free tak petang ni? jom gi BJ. kita ronggeng.. main boling ke, tengok wayang ke, karok ke... nak tak?"


kebetulan memang arini aku kebosanan je kat umah. takde pape aktiviti nak wat selain tido and layan movie. aku pon on jela. dah lama tak main boling kot. dalam masa tak sampai 30min kitorang bersiap. memang tak plan kan. tapi sempat je. takyah nak make-up. memang dah cantik.natural beauty. ngehehehe... ingatkan kak raha (my senior) ada skali. tapi malangnya, dia dah nak kena balik KL. sok keje. tak sempat nak ronggeng sama2. so, beliau hanya sempat mengpost adiah nya kepada ku saja.. yeyyy!!!


sesampai kat BJ kul 3 lebey. tempat pertama yang dituju mestilah pusat boling. gian dah nak main.kitorang main 2 game sorang. wahhhh... game kali ni memang lucky! bley kata high achievement gak.. dapat pecah rekod peribadi. berapa??? tak yah la bagitau... tapi boleh dibanggakan la jugak... hohoho... 2nd game pon lucky gak. tapi tak sehebat 1st game tadi. shaza and yat pon bley tahan... hebat gak... what a lucky day! ^_^


penat bermain boling, we all layan karoks plak. tak main la karoks bilik ni... layan karoks jamban je... hehehe.. sorang nyanyi 5 lagu... tapi rasa cam tak puas lagi... tambah lagi 2 lagu... tu pon rasa cam tak puas lagi. hahaha... sudah2 la tu kan. mula la tu, lupa daratan... eish2.....


then, baru teringat. tak semayang asar lagi. eish2... memula ingat nak balik je terus. semayang kat umah. but then, pikir2 balik, baik semayang kat sini dlu. pastu leh terus gi makan. ok, baiklah. pergi solat dlu. nanti kalo dalam perjalanan, jadi pape. haa, kan dah nyesal. ok, fine. terus gi solat dulu. alang2 solat asar, tunggu sampai maghrib terus. kan senang. time kat surau, leh plak terserempak dengan junior saujanarian. diorang plak kata, malam nanti nak main boling ngan cik raz. our ex-penasihat kelab ronggeng. ngehehehe.. kitorang ni pon, rasa cam nak join skali. padahal tadi dah main 2 game. dah beria2 lepas semayang, nak makan and terus balik. hohoho...


malam tu, kitorang main boling lagi skali. tapi kali ni layan 1 game je. sebab masing2 dah penat. aku, shaza and yat 1 team. and lagi 1 team di lead oleh cik raz ada 4 orang. game aku kali ni sangat terokkk! tak sampai 100 points pon. ceisss.. ni mungkin sebab tak pakai lucky ball tadi. ok, takpe2, aku anggap, mungkin takde rezeki malam ni...(tak dapat menerima kekalahan). game malam tu, dimenangi oleh shaza, yat and cik raz. aku? tak yah cakap. wat malu je. cehhhh... sudahhhh! >_<


okla, dah takde apa nak citer. itu je. kesimpulannya, arini sangat penat meronggeng. tapi best la! dah lama tak berjoli and berlibur. hehehe.. okla, dah nak tido ni. mata pon sipi2 je bukak ni. ngantok sangat. till next post... daaaaa!!!



p/s: kak raha, tanks 4 da gift... comeylll ^_^

7 Colonies Tumbuh:

GhOsToNe said...

warh!!!

besh2!!!

sgt2 best pg boling n karaoke!!!

akhis said...

seronok ye dia berpoya-poya sampai mlm...hehehe

mizz saifa said...

wah rindu giler nak ronggeng kat BJ!! shoppoing complex kecik jer tp macam2 ada.. :D

nurliani ahmad mustafa said...

tu diaaaaaa.
smpai men 2 kali!
dhsyat sggh meronggeng kali ni
jgn tertonggeng sudah

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

wah seronoknya hujung minggu kamu..

Zura said...

best nye main bowling...dh lama x main bowling...

Fatt Chin Choy said...

mesti banyak bola masuk longkang kan?
ahaks

 
Blog Template by yummylolly.com