Tuesday, December 1, 2009

entry pendek je...

perghhh..... dah dekat 1 week kot tak update blog ni. actually ada banyak je citer yang nak diceritakan dalam blog ni... macam2 sangat! tapi wat masa sekarang takde masa nak update. sangat busy with my lab work. arghhh!! dulu masa projek tak start lagi, boleh la dok online 9-5pm. layan facebook, mengupdate blog, blogwalking, ym... tapi skarang ni bukan stakat nak online, nak bukak laptop pon dah takde masa... bila balik rumah dah kepenatan, malas nak bukak laptop. lepak2 layan tv, pastu terus tido. esok pegi lab. busy buat keje. balik umah penat dan tido. begitulah aktivitiku 2-3 minggu ni... haihhhh... nak meronggeng pon tak sempat. banyak lagi movie nak kena catch up ni... huhuhu... eh2.. stop cni dlu la. kata entry pendek kan. tak leh wat panjang2... iye2.. aku tau korang rindu kat entry2 aku kan... (wakakaka! perasan seyhhhh!!!) sabar2... nanti dah free sket aku update lagi keh...aku pon rindu nak melawat blog korang... heeeeee :DD

7 Colonies Tumbuh:

GhOsToNe said...

x pe2..

pljrn harus diutamakn okeyh!!!

chaiyok2!!!indec

akhis said...

~ganbatte hani!

n a r d indie winkie said...

hani-chan. merindui tak diriku ini? daku merindui mu.. ahaks..

haniey said...

ghostone:
betol...
study shud come 1st!
tq...


akhis:
gambate to akhis too! hehehe


nard:
iye nard... mesti la aku rindu kamu.. tingat time lecture... hehehe

SasHa Lee said...

bile dah free layan blog aku keh..heheh.. same laa weii kite erk.. rutin kamu sama ngn aku cumer aku tak pi lab jer.. aku cume pi lab toilet jer..ngeee...;)

fresh-o-range said...

tipu..tipuuu..

kalau rindu, knp x visit blog i?u tipu i hidop2! i menci u! menci! u patut tinggalkan komen kat page i klo u rindu..menci u!

hahaha...*geli + jijik situasi di ats*

haniey said...

sasha:
sory la ye..xde masa nak terjah blog kamu.. nnt dah free aku pegi melawat blog kamu itu... ;)


cik f:
euwww...sgt menci+jijik!!!
statement sangat keji!
bluekkkk!!!! :P

 
Blog Template by yummylolly.com