Monday, December 21, 2009

hepi belated besday inche belog!

korang rindu aku tak???? ngeeeee :D gile lama aku tak update! bukan takat tak hapdet.. aku tak surf tenet langsung kot...alasan paling senang? MALAS! BOSAN! tiada keterujaan untuk mengonline dan menghapdet blog. tapi... untuk hari ni... adalah harus untuk mengupdate. mengapa? kerana demi meraikan hari ulang tahun blog yang ke 1 tahun! (sila imagine blog ni seperti sorang budak yg berumur 1 tahun yang baru nak bertatih dan petah berkata2.. alololo... cumel nye... :') )actually besday belog ni 19 disember 2008... so, 19 disember 2009 genaplah berumur 1 tahun. tapi kerana pada hari tersebut, rasa sangat malas nak menaip "hepi besday".. that's why di pospon ke hari ni.. hehehe... (dasar pemalas!!)


::mode skema::
so, bersempena dengan ulang tahun kelahiran blog yang ke 1 tahun... maka... tiada apa2 pon yang istimewa... hahahaha... so, sebagai cik empunya blog ni saya ingin mengucapkan tahniah kepada diri saya sendiri kerana berjaya berkecimpung di arena blogging ni selama setahun. terima kasih juga kepada semua followers saya, kerana men'support' saya dengan memberi komen, kritikan dan kutukan yang membina serta sudi menerjah blog yang tah hape2 ni.. sesungguhnya, andalah semangat saya untuk terus berblogging... yeahhhh!! (mari tepuk tangan beramai2 untuk diri sendiri)


harapan saya buat blog terchenta ini di masa hadapan ialah supaya beliau akan terus aktif selamanya dan dapat diupdate dengan lebih kerap. saya juga berharap supaya blog ni dapat dinaiktaraf dengan layout dan header yang lebih cantik menarik tertarik. tapi bila nak naiktaraf? itu yang kita tak tahu... hohoho... papepon, semoga blog kesayangan ramai ini terus maju!  yeahhhhh~~~ do support me yaaa!! ^_^



p/s: nak tau camne leh dapat idea buat blog ni?? sape sumber inspirasi?? kenapa nama blog ni "the moment of truth"? ayuh, kita nantikan jawapan2 ini di ulang tahun kelahiran blog yang ke 2 tahun! ;))

6 Colonies Tumbuh:

Fatt Chin Choy said...

dah tua ler blog ko

fresh-o-range said...

oit..epi bufday...old lady..haha..

salu ler updet blog wey..skrg kan kt jrg berjumpa..so tatau perkembgn ko, ta tau brt ko da naek ke blom, tatau perut ko da bertambah lemak ke blom bla bla bla..

aktivate ur blog..hik3

haniey said...

fatt chin choy:
mane de tua..baru stahun la..
blog ko yg dh tua kot..
huhuhu


fresh-o-range:
hohoho...time kaseh..
sudi2 la menjenguk blog ni lg..
erm,aku mmg slalu nak hapdet..
tp xde ms la..ms mencemburuiku...
ceh..bg alasan lg...
papepon, aku cuba la merajinkan diri nnt ye... :)

akhis said...

~jeles lah hani busy ngan lab work
~kita pun nk busy gak hahaha

Uruchimaru @ kf said...

bosan? aiyah !

haniey said...

akhis:
kamu mmg bukan slalu bz ke?
lg bz dr kt kot...
hahaha

kf:
bosan?
errr...kadang2..
hehe

 
Blog Template by yummylolly.com