Wednesday, December 30, 2009

makan-makan bos belanja

perghh.. lame kan tak update? korang rindu aku tak? of course la kan! muahahaha... (bajet hotstuff!) erm, sebenarnya takde ape nak cite pon. eh.. ade2.. ingat nak update 2 ari lepas. tapi sebab tengah sebok berholiday di rumah, jadi malas nak taip apa2 entry. lepak2 je. so, untuk melepaskan kerinduan korang kat aku, terpaksa gak la aku update entry untuk arini.


haaa... dah baca title entry kan. ini yang aku nak update ni. lunch tadi my boss belanja makan! weeeehuuu... bestnyaaaa!!! tapi bukan aku sorang... 1 lab dia belanja.. dalam 15 orang yang join. kitorang gi makan kat kedai tomyam pak hussin. menu utama mesti la tomyam. side dishes aku tak tau nama. yang aku tau, sampai depan mata, melantak terus... hahaha... tapi banyak gak la side dishes. total dalam rm200+ gak la kot.. but not to sorry, not to worry... semuanya boss belanja!! hahaha... bagus2...sebenarnya kitorang gi lunch ramai2 ni pon sebab wat majlis perpisahan untuk emmanuel ni. sape emmanuel?? well, he's one of my labmate. senior labmate. pasni dia dah tak dok kat lab tu lagi. dia nak wat kat tempat lain plak. papehal, semoga mr.emmanuel berjaya kat mana2 dia pegi...


okla, since arini agak kepenatan dengan lab work, experiment tak jadi, siapkan lab book and prepare untuk progress meeting esok, so, agak takde masa nak edit entry ni jadi kaler maler... busy! busyyyy!!!


rasanya ni entry last kot untuk tahun 2009 ni.. kalo aku rajen nanti aku update la lagi... apa yang menarik sepanjang tahun 2009 ni... ok? jumpa lagi di next entry....!! :))

5 Colonies Tumbuh:

GhOsToNe said...

besh dpt makan free..

u x teringin nk blanje i laks kew?

fresh-o-range said...

ai cayunk..lamo den xnmpk ekau..monteng ye?

hahaha..padahal aku yg x g lab..nak wat cne..adik2 aku ikat kaki aku..mak aku la dalangnya..x caye, mai umah aku..dgn ko2 skali, mak aku ikat..hahahaa..

wes...rm200++ utk 15 org?jap2..aritu aku mkn, dlm 10 org,dlm rm100++...tp, tmpat lainla..mahal gakla eh rm200 tuh..korg melantak ape smpai mahal camtuh?isk3..

tape..yg pntg, kenyang..rezki jgn ditolak, iye dak?

p/s : amacam J-co arituh?sedap?

DH said...

Ergh..balik nnt naak cari tomyam gak..

Uruchimaru @ kf said...

waa mesti encem bos ko kan hee..=)

haniey said...

ghostone:
mesti la best makan free..
hehehe
ala,u la kne blanje i dlu..
ok???


fresh-o-range:
oit cayang..aku pon dah lama x nampak ko. tula, asik ponteng je. camne projek nak siap on time camni? mmg nak kne nih... bgtau bos ko baru tau.. haaa... takot2... eleh,xperlu la kot nak gunakan mak ko sebagai alasan. aku tau sgt dah perangai ko 2. manja terlebih.. hehe.. erm,ok ke rm200? mahal sgt? tp akhis kata kire murah dah.. entah la. xtau la.. yg penting,mkn je..dah org nk belanja kan.. :P

p/s: J.co sgt sedap!!! tengsss~ :))


DH:
carik2...
nnt pass kat sni sket ye... :)


kf:
mesti la hensem...
ala2 hero idaman malaya gitu...
hahaha

 
Blog Template by yummylolly.com