Wednesday, December 9, 2009

the place where i'll spend my life at...




cuba teka kat mana tempat ni???


dah2... jangan sampai runsing2 pening kepala pikir mana tempat ni....meh aku nak bocor rahsia sket..... haaa... untuk pengetahuan korang, ini la bench aku wat lab work. heeee.... ^___^  comel tak? comel tak?? (entah apa yang dikatakan comel pon tak tahu la...ceissss!) mungkin agak serabut sket kot... hehehe~  kat tempat ni la nanti aku akan menghabiskan sisa2 hidup aku selama 2 tahun (insyaallah).. demi menghabeskan pengajian master aku... hopefully la dapat habeskan and tak give up half way je... kena kuat semangat!! ingat, nak sambung master bukan senang. tambah2 lagi kalo nak wat research ni... "always expect the unexpected!" :)


erm, actually tak tahu nak update apa.. so, entry kali ni mungkin agak pointless. huhuhu... ape2 jela kan... yang penting update! kan???? :))



p/s: still tak jumpa lagi layout yang berkenan di hati...huuu~

3 Colonies Tumbuh:

fresh-o-range said...

aku ngat 'trouble is a friend' tuh lagu dangdut td..cuak gak klo betul2 lagu dangdut..*haha*

wey..comey n serabut punya maksud yg berbeza sama sekali!

er..cantik beg tuh..asal ko pakai jek trus ko beftukar jadik flowery gal...*hik3*

insyaAllah, arap2 kite bajaye..tam0 half way lagik sbb salu jek lalu highway..

aku pun nak tuka layout ar..klo ko jupe, kasik tawu aku deh!

Zura said...

good luck...xkesahlah jnji dpt abiskan master...:)

nurliani ahmad mustafa said...

hahahah.knon2 cumil laaaa
baru smgt nk buat kja kan!

 
Blog Template by yummylolly.com