Wednesday, November 25, 2009

only the strong one will success....

hola dan bertemu lagiiii!!! selama 2-3 ari ni tak sempat nak mengupdate blog or blogwalking. sangat bz.. bukan stakat bz meronggeng, tapi sebab untuk 2 ari ni aku kena attend workshop for postgrad student. under bio school usm.


dapat pen free, gula2 tak free


bila dengar je WAJIB pergi workshop ni, masing2 macam, "omaigod! sure bosan gile nanti... entah apa la lecturer2 tu nak membebel...bla..bla.." tapi rupa2nya, takde la bosan sangat... mebe sebab lecturer yang bagi talk ni pandai attract and mengayat kitorang kot. and the best part was, makan-time!!! perghh... memang terbaekkk! yang ni memang sangat best + superb kot.. makan free weiii... 3x kot.. breakfast, lunch and hi-tea... dah la makanan sedap... free plak tu... tak sia2 datang workshop ni.. hahaha...


ok2, mari betolkan niat dulu sebelum terlambat. bersempena dengan nama workshop ni,"conducting systematic and quality research", so the objective is to provide the new postgrad students on how to start our project effectively and efficiently. the speakers were talking about "why are u interested in doing masters/phd?", "what does it takes to be a postgrad student", "time management", "originality of a project", "ethics", "how to write a good proposal, papers, etc..", "roles of supervisor" and bla..bla..


kinda boring kan? well, it was! hohoho.. actually, not really.. i'm interested in this... but... feel like, "damn, why don't they organize this workshop earlier???" rasa macam no point gak attend workshop ni mula2 sebab rasa macam segala2 nya dah terlambat.. T_T wuwuwuwu... lepas attend workshop ni, macam2 yang aku pikir.. "layak ke aku nak sambung belajar?", "betol ke apa yang aku pilih ni?", "mampu ke aku?"... rasa cam, semua apa yang speakers cakap tu, betol2 kena sebijik2 kat aku. memang betol pon apa yang diorang cakap tu. based on experience diorang kan. tapi, tula... sekarang aku dah rasa macam, 50-50... nak ke tak nak? teruskan atau tidak?


i know, i shouldn't have this kind of feelings.bila diri sendiri dah choose path ni, kena teruskan la jugakkan no matter what. orang lain hanya bley bagi semangat, kritik, simpati and segala2nya. tapi kita yang menentukan nasib diri kita. be strong girl!!


remember,
DOING RESEARCH IS NOT EASY!!!


p/s: i'm trying my hardest....... pray 4 my success.....

Sunday, November 22, 2009

entry pasal ronggeng. sila reka tajuk sendiri.

petang tadi dapat call from yat:
"akak, ada kat mana? tengah watpe? free tak petang ni? jom gi BJ. kita ronggeng.. main boling ke, tengok wayang ke, karok ke... nak tak?"


kebetulan memang arini aku kebosanan je kat umah. takde pape aktiviti nak wat selain tido and layan movie. aku pon on jela. dah lama tak main boling kot. dalam masa tak sampai 30min kitorang bersiap. memang tak plan kan. tapi sempat je. takyah nak make-up. memang dah cantik.natural beauty. ngehehehe... ingatkan kak raha (my senior) ada skali. tapi malangnya, dia dah nak kena balik KL. sok keje. tak sempat nak ronggeng sama2. so, beliau hanya sempat mengpost adiah nya kepada ku saja.. yeyyy!!!


sesampai kat BJ kul 3 lebey. tempat pertama yang dituju mestilah pusat boling. gian dah nak main.kitorang main 2 game sorang. wahhhh... game kali ni memang lucky! bley kata high achievement gak.. dapat pecah rekod peribadi. berapa??? tak yah la bagitau... tapi boleh dibanggakan la jugak... hohoho... 2nd game pon lucky gak. tapi tak sehebat 1st game tadi. shaza and yat pon bley tahan... hebat gak... what a lucky day! ^_^


penat bermain boling, we all layan karoks plak. tak main la karoks bilik ni... layan karoks jamban je... hehehe.. sorang nyanyi 5 lagu... tapi rasa cam tak puas lagi... tambah lagi 2 lagu... tu pon rasa cam tak puas lagi. hahaha... sudah2 la tu kan. mula la tu, lupa daratan... eish2.....


then, baru teringat. tak semayang asar lagi. eish2... memula ingat nak balik je terus. semayang kat umah. but then, pikir2 balik, baik semayang kat sini dlu. pastu leh terus gi makan. ok, baiklah. pergi solat dlu. nanti kalo dalam perjalanan, jadi pape. haa, kan dah nyesal. ok, fine. terus gi solat dulu. alang2 solat asar, tunggu sampai maghrib terus. kan senang. time kat surau, leh plak terserempak dengan junior saujanarian. diorang plak kata, malam nanti nak main boling ngan cik raz. our ex-penasihat kelab ronggeng. ngehehehe.. kitorang ni pon, rasa cam nak join skali. padahal tadi dah main 2 game. dah beria2 lepas semayang, nak makan and terus balik. hohoho...


malam tu, kitorang main boling lagi skali. tapi kali ni layan 1 game je. sebab masing2 dah penat. aku, shaza and yat 1 team. and lagi 1 team di lead oleh cik raz ada 4 orang. game aku kali ni sangat terokkk! tak sampai 100 points pon. ceisss.. ni mungkin sebab tak pakai lucky ball tadi. ok, takpe2, aku anggap, mungkin takde rezeki malam ni...(tak dapat menerima kekalahan). game malam tu, dimenangi oleh shaza, yat and cik raz. aku? tak yah cakap. wat malu je. cehhhh... sudahhhh! >_<


okla, dah takde apa nak citer. itu je. kesimpulannya, arini sangat penat meronggeng. tapi best la! dah lama tak berjoli and berlibur. hehehe.. okla, dah nak tido ni. mata pon sipi2 je bukak ni. ngantok sangat. till next post... daaaaa!!!



p/s: kak raha, tanks 4 da gift... comeylll ^_^

mari menjawab tag cik liani!

The RULES:
Bold the statements that are true to you. 
Italic the statements that you WISH are true. 
Leave the Fibs alone. 
Then, stab 5 ladies to do the same test.

The LIST to Bold/Italic/Just-let-it-be:


I miss somebody right now.
I don’t watch TV these days.
I own lots of magazines.
I wear glasses or contact lenses.
I love to play video games.
I’ve tried marijuana.
I have been in a threesome.
I have been the psycho-ex in a past relationship
I believe honesty is usually the best policy.
I curse sometimes.
I have changed a lot mentally over the last year.
I carry my knife/razor everywhere with me.
I’m totally smart.
I’ve broken someone’s bones.
I’m paranoid sometimes.
I would get plastic surgery if it were 100% safe, free of cost, and scar-free.
I need money right now.
I love sushi.
I talk really, really fast.
I have long hair.
I want to cut my hair.
I have at least one sibling.
I have worn fake hair/fingernailseyelashes in the past.
I couldn’t survive without Caller I.D
I like the way I look.
I am usually pessimistic
I have a lot of mood swings.
I have a hidden talent.
I’m always hyper no matter how much sugar i have.
I have a lot of friends.
I am currently single
I have pecked someone of the same sex.
I'm happily married
I practically live in sweatpants or PJ pants.
I love to shop.
I enjoy window shopping.
I would rather shop then eat.
I don’t hate anyone. I dislike them.
I’m completely embarrassed to be seen with my mother.
I have a cell phone.
I believe in God.
I watch MTV on a daily basis.
I have passed out drunk in the past 6 months.
I’ve rejected someone before.
I have no idea what i want to do for the rest of my life.
I want to have children in the future.
I have changed a diaper before.
I’ve called the cops on a friend before.
I’m not allergic to anything.
I have a lot to learn.
I have been with someone at least 10 years older or younger.
I am shy around the opposite sex.
I have tried alcohol before.
I have made a move on a friend’s significant other or crush in the past.
I own the “South Park” movie.
I would die for my best friends.
I think that Pizza Hut has the best pizza.
I have used my sexuality to advance my career.
I love Michael Jackson, scandals and all.
Halloween is awesome because you get free candy.
I watch Spongebob Squarepants and i like it.
I have dated a close friends’s ex.
I am happy at this moment!!
I’m obsessed with guys (on TV).
I study for tests most of the time.
I tie my shoelaces differently from anyone I’ve ever met.
I can work on a car.
I love my job
I am comfortable with who I am right now.
I have more than just my ears pierced.
I walk barefoot wherever i can.
I have jumped off a bridge.
I love sea turtles.
I spend ridiculous money on makeup.
I plan on achieving a major goal/dream.
I’m proficient in a musical instrument (masa primary skool dlu kot).
I worked at McDonald’s restaurant.
I hate office jobs.
I love sci-fi movies.
I think water rules.
I went college out of state.
I like sausage.
I love kisses.
I fall for the worst people.
I adore bright colors.
I can’t live without black eyeliner.
I don’t know why the hell i just did this stupid thing.
I usually like covers better than originals.
I can pickup things with my toes I can’t whistle.
I can move my tongue in waves, much like a snakes slither.
I have ridden/owned a horse.
I still have every journal I’ve ever written in.
I can’t stick to a diet.
I talk in my sleep.
I try to forget things by drowning them out with loads of distractions
Climbing trees is a brilliant past-time.
I have jazz in my blood.
I wear a toe ring.
I have a tattoo.
I can’t stand at LEAST one person that i work with.
I am a caffeine junkie.
I have been to over 15 conventions.
I will collect anything, and the more nonsensical, the better.
I’m an artist.
I only clean my room when necessary.
I like a person of the same sex.
I love being happy.^_^
I am an adrenaline junkie.





5 lucky ladies;


Wednesday, November 18, 2009

interview fellowship-DONE!

alhamdulilah... selesai sudah acara interview fellowship usm tadi. (macam acara sukan plak) perasaan saya tika dan saat ni?? mestila sangat gembira! hohohoho... tapi hakikatnya, dalam hati ni... sangat la kecewa dan unsatisfied... hurmmmm....


bangun pagi2 tadi, dah mula rasa cuak. omaigod!! nak cakap apa la interview nanti. for your information, this is my first time kot nak pergi interview. huhu. memang rasa sangat cuak. pagi tu aku lepak kat lab jap. hafal skrip apa2 yang patot. agak2 dah nak dekat pukul 9.30, baru pergi bilik meeting kat UPKV bio school. time tu dah agak ramai la. tengok list name lebey kurang 30 orang yang akan di interview nanti. and guess what? i'm the last person yang nak kena interview nanti ceh.... ni mesti sebab kes nama aku tercicir aritu. huhu.. apa2 pon, nasib baik la nama ada daripada takde kan...


so sementara nak tunggu turn aku, orang yang ke-30, sepatutnya pukul 2.20pm, so, kitorang lepak jela kat bilik yang disediakan. semua pon tunggu je kat situ. masing2 tengah cuak and hafal skrip. lepas sorang, sorang keluar. aku, farah, jue, balkhis and hadi lepak sama2 sambil prektis soalan yang akan ditanya interviewer. sampai satu tahap rasa cam dah malas nak pikir. ape nak jadi lantak la... dah penat menunggu. perot pon dah lapar ni.....


tetiba dalam pukul 1 petang, interviewer keluar and suruh we all rehat and makan2 dlu. tinggal lagi 5-6 orang camtu yang tinggal. erm, ikotkan tak lalu nak makan. tapi perut memang tengah lapar. kang takde energy nak cakap plak. memang tak lalu nak makan, sampai abes jugak la 1 mangkuk laksa and sandwich tuna tadi. hahaha.. (punyala takde selera ek?) tadi punya la bersemangat menghafal skrip, pastu bila lunch break, dah lupa balik nak cakap skrip apa. huhuhu... sepatutnya turn aku pukul 2.20pm, tapi sebab dah ada lunch break, so kena postpon lambat sket.

2nd session ni, tinggal lagi 6 orang. sya, hadi, fifi, balkhis, bukan-budak-bio-jadi-tak-kenal, jue and me. fuhhhh... makin nak masuk, jadi makin nervous. last2 tinggal aku, balkhis dengan hadi. jue tengah di interview. balkhis ngan hadi dah sudah. so diorang relax dah. nampak macam diorang hepi je. mesti bley jawab tadi. aku ni, dalam hati dah macam gunung berapi tsunami suma ada. tak tenteram. risau and nervous giler. bak kata hadi, balkhis and member2 yang lain, diorang cakap, basically diorang nak tau pasal projek kita. apa yang kita dah buat. progress camna and sanggup tak kalo disuruh mengajar nanti? owh... kebanyakkan soalan diorang recycle balik. so, aku sempat la nak prepare apa2 yang berkaitan....

alamak, jue dah keluar. now, it'm my turn plak. berdebar2....ok2, cool je... erm, ada 4 orang interviewer. semua ni of cos lecturers from bio school jugak. tapi diorang tak kenal aku, sebab aku tak pernah ada lecture ngan diorang. ok, abaikan isi tak penting. apa yang aku nak bagitau, memula masuk, aku dah rasa ok. relax sket. sebab ada sorang lecturer ni layan aku sempoi je. siap cakap BM lagi. aku pon belasah la sembang dalam BM. hahaha.. pastu bila ada sorang lecturer ni tanya balik dalam BI, so then i have to speak english la. hohoho. overall, diorang banyak tanya pasal projek aku, camna progress, kenapa aku pilih projek ni, expected result, and macam2 pasal projek. aku pon tak ingat entah apa yang aku jawab. apa yang diorang tanya pandai2 la aku goreng. hohoho. pastu bila dah puas tanya pasal projek, diorang tanya plak. "kalo diberi choice untuk mengajar, nak ajar subjek apa?" aku jawab la "subjek2 biotech-related. sebab saya major in biotech". but then diorang cakap, "sebab biotech dah ramai, so kena plih other subject. what subject u prefer??" adoiiii.... "errr... microbe???" then diorang ask lagi. "what type of microbe?" ahhh...sudah.....mana la aku tau. belasah jela."errr...molecular, soil...." pastu ada sorang tu tanya, "kalo ajar biostat boleh?" aku pon dengan yakinnya jawab dengan ekspresi muka, "aaa.....(muka tak sudi)"....padahal memang aku tak suka pon. seyes. aku score C+ untuk paper ni. hahaha.. lecturer tu paham la kot. dia tanya balik, "owh, tak berminat ek???". so dengan yakinnya aku pon jawab, "erm,actually saya memang tak berapa minat sangat biostat ni. sebab saya kurenggg sket yang banyak calculation, kira2....." lepas je aku jawab camtu, aku rasa cam nak tampar je mulut aku laju-laju. apasal terlebih jujur sangat ni???!!! "tadi kamu cakap nak ajar microbe soil, tapi subjek tu ada jugak calculation. kamu nak kena kira pH, kandungan bla...bla...bla....nanti kamu kena belajar pasal chemistry". "owh, by the way, for my project, i also will work on biochemistry. so i think, it will helps..." "no...biochemistry is not the same as chemistry... bla...bla...bla..." actually aku tak faham pon apa yang diorang cakap. sebab aku tak pernah amik subject tu. mana la aku nak tau kan. aku pon main badul bedal je jawab. adehhhh.... sebab jawapan kejujuran aku tadi, rasa macam dah spoil kan interview aku sume ni. ahhhh... tak suka!!! ingatkan diorang ada nak tanya apa2 lagi, tapi diorang dah takde apa nak tanya. aku dengan rasminya jadi candidate penutup untuk interview session kali ni....


arghhh... aku tak puas ati dengan interview tadi!!! rasa macam nak buat lagi sekali je... nak jawab betol2... hukhukhuk... lepas keluar dari bilik interview tu, baru la aku pikir,"eish...patot jawab camni kalo diorang tanya pasal ni..." adooooiii... stressss betol.... takot sangat kalo tak dapat fellowship usm ni.. saya mahu! saya mahu!!! hopefully la ada rezeki untuk semua orang. amin....amin....amin.....



p/s: berdoa dan bertawakal.... insyaallah....

Monday, November 16, 2009

debaran interview fellowship usm

actually, takde pape nak update. just nak bagitau yang esok aku ada interview fellowship usm pukul 9.30 pagi di bio school. uwaaaa.... sangat takot!! tak tahu nak goreng apa kat interviewer esok.. cuak weh.. dibuatnya tanya macam2, aku takleh jawab... abeslah chance aku nak dapat fellowship usm ni.... dah la competition is very high! semua pon nak mintak fellowship. boleh ke aku dapat ni??? adehhh... sepatutnya sekarang aku kena buat skema jawapan untuk soalan2 yang bakal di tanya nanti. tapi kenapa sekarang aku masih di depan laptop dan mengupdate blog??? arghhh... sudah2... cukup sampai di sini. aku nak gi prektis sekarang. kawan2, doakan aku berjaya dalam interview tu nanti ok?? :)

mari PHOBIA bersama-sama!!!

wahhh... gila lama tak hapdet blog ni. memang kemalasan dan ke"bz"an tahap max kot. al-maklum la. dah start sket2 keje lab. tu yang malas nak wat keje len ni. hehe. so, sebab dah lama tak hapdet, maka nak hapdet la pape yang patot.


ari jumaat malam lepas, aku, yat, fikah, adik fikah and kawan adik fikah plan nak tengok wayang. nak tengok cita thai, PHOBIA 2.



dengar kata citer ni citer seram. aritu tengok trailer dia macam menakutkan la jugak. so, nak try test power arini. hohoho. sampai2 je kat depan kaunter. memang perghhh... ramai giler orang. dekat 20min gak la kitorang queue. nasib baik citer phobia tak sold out lg. itupon nasib dapat 3 seat dari depan. adoiii... camne la nak tengok nnt. hm...


haaa... citer phobia ni utk 18thn ke atas. so, adik fikah and kawan adik fikah tak dapat la nak tengok cite ni. ceissss... before this tak pernah plak diorang mintak IC bila nak beli tiket. malam ni saje plak diorang nak tengok. nak kata diorang kecik macam budak2, tak jugak. dah umor 16thn. nampak sama matured cam kitorang gak (nak kata diri tu dah matured la?of cosss!!! hehehe) still mengada dia nak tengok IC gak. si yat yang pergi toilet tu pon kena datang kaunter gak tunjukkan IC semata2 nak beli tiket. tah pape betol... last2 end up aku, fikah dengan yat je yang tengok citer ni. kesian diorang tu.... hm......


masuk2 dalam panggung tepat kul 9.40pm. nasib baik movie belom start. aku nak dok tengah. tapi fikah saja tak bagi. sebab dia cakap dia pon takot. wuwuwuwu....memang aku dengan fikah tak abes2 dok berpegangan tangan je sepanjang citer ni. nasib baik sesama muhrim. hahaha. memang dasar penakut. tapi nak tengok gak cite horror. eish2... overall, citer ni memang ada gak scene yang menakutkan.... hohoho... ada 5 citer dalam 1 movie.


citer 1st pasal karma. tau kan karma tu apa? bila dia wat jahat kat orang, nnt last2 kena balik apa yang dia penah wat kat orang dulu. kejahatan dibalas kejahatan. lebih kurang camtu la. tak berapa nak takot... ececeh... tapi banyak terkejut2. nasib baik takde sakit jantung.. hohoho...


ok, citer 2nd ni plak pasal kat ward. tau tak sapa belakon? DAN!! ala, yang berlakon citer wai rai freshy tu... sangat comellll~~~ tapi dalam citer ni dia dah agak chubby... nampak tembam je.. tapi still comel.... :)


love dan :)

cite ni lebih kurang pasal saka kot. orang tua tu dah nak mati. tapi dia perlukan someone nak warisi ilmu dia. erm.. takot and seram gak. sebab banyak scene terkejut. hohoho. dah la scene kat hospital. tak suke!!! papepon cite ni best sebab ada DAN belakon... *love*


citer ketiga ni plak tajuk dia backpackers. dah macam ala2 cite zombie kampung pisang. hahaha.. bley plak ada orang jepun belakon dalam cite ni. kawai je... ^_^ tapi citer ni tak berapa nak best kot. macam tak paham sangat kesah dia. tapi nasib baik ada mamat hensem. heeeee.... so, tetap suke!!! hehe (gigih menggoogle nak carik nama mamat hensem ni.huhuhu)


charlie trairat hensem!! i loike~ ;)

citer ke-4 ni plak pasal pengusaha kedai kereta terpakai. nampak pelakon dia cam iras2 yasmin hani plak. huhuhu..kisah dia ni sebab dia tipu customer. semua kereta yang dah terok kena accident, dia still repair bagi elok and jual semula. bagitau kat customer yang itu kereta baru and tak pernah accident. tapi, ada 1 malam tu, masa anak dia hilang, macam2 la kejadian yang berlaku. erm, citer ni, ok jela... tak seram sangat... tapi saspen....




and finally, the last story. nama tajuk dia ni pon in the end. memula ingat cite ni la paling seram, tapi sebenarnya, paling kelakar! seyes! 1 panggung gelak. hahaha... baru je nak takot, dah buat lawak plak. adoiiii... memang tak bley blah... lawak giler. jalan cite dia pon menarik... sampai ke sudah cite ni kelakar. cuma ending dia je macam tak best. tah pape je. hahaha.. seperti biasa, citer tu kan jadi best kalo takde mamat hensem berlakon... kan2?? hahaha...


suka mamat pakai baju putih tu (aey).... ^_^

overall, cite phobia 2 ni agak best la. sebab cite yang last tu yang paling best! terus jadi tak takot dah... hehehe... nak tengok lagi cite ni!!! tapi citer yang part last tu jela.... bley???? :PP


ohye, semalam gi QB dengan my sis, shaza and malar. konon2 nak tengok movie 2012. tapi still tak berjaya beli tiket. sebab sold out. kalo ada pon tinggal front seat je. ceihhh.. tak mau ar. leh patah tengkuk dok melangut 3 jam... takpe2, leh tengok lain kali. last2, end up diorang nak tengok citer phobia 2 sekali lagi sebab diorang belom tengok lagi. aku sorang je yang dah tengok. adoiii... aku baru je tengok cite ni 2 ari lepas... hm, takkan aku nak tengok cite lain sorang2. tak best la plak kan. so, takpela. layan jela. cite ni pon not so bad. leh tengok mamat2 hensem tu.... ngehehehehe... sebab aku dah tengok 2x cite ni, so, dah bley berlagak berani sket ah. dah tau kat scene mana ade terkejut. dah bley prepare awal2. bagus tak?? hohohoho...


okla, cukup la review filem untuk kali ni. i'm not a good reviewer anyway. sorry la kalo tak paham apa yang aku cuba sampaikan. kalo nak tau camne cite ni, gi tengok sendiri.... dapatkan lebih kepuasan...hohoho... ok, daaaaa~


p/s: pasni nak tengok 2012 plak.... biar lambat, janji dapat tengok...hohoho

Wednesday, November 4, 2009

i need a break!

ok. aku bukan mintak "brake" yang orang guna untuk memberhentikan kenderaan atau pon beskal. bukan "brake" itu yang aku maksudkan... tapi "break", masa untuk berehat. macam dalam iklan kit kat tu. berehat sebentar bersama-sama kit kat. tapi kalau kat kampung aku diorang dah biasa cakap, "have a break, have a kit kat" je.. ok, dah paham apa yang aku cuba sampaikan? bagus...


sekarang aku sedang hadapi "rough + hard" times... orang kata, hidup ni umpama roda. kadang2 kita kat atas, kadang2 kita kat bawah. dan sekarang, mungkin aku sedang berada di situasi dimana aku berada di roda yang bawah. paling bawah sekali. ok, korang paham apa yang aku cuba sampaikan? bagus....


so, sekarang, i need a break lah! cuba untuk mencari ketenangan dan kedamaian. nak cuba adapt balik dengan hidup ni. aku tak tahu berapa lama. mungkin beberapa hari? mungkin beberapa minggu? mungkin berbulan-bulan? mungkin will be back to normal lepas je aku publish entry ni?
siapa tahu kan? hopefully la.... so, kalo aku lambat menghapdet blog ni, korang paham2 sendiri la kan. oh, jangan risau. aku dah pasang perangkap cicak2 and labah2 supaya blog aku ni bebas daripada taik cicak dan sawang2... ngeheheheh *bangga*


ok la, sebab korang semua ni pandai2, dah paham apa aku cakap, jadi tak perlu la aku nak explain lebey2. bukan leh dapat extra marks pon... okla, tu je. daadaaaaa!!



p/s: now sedang berehat di umah... hahahaha

Monday, November 2, 2009

i think i shouldn't...

regarding to my previous post, i did mention how confusing i am to publish my story. but still, i can't decide whether to publish it or not. thanks for those who gave me suggestions and advices. i know, this is my blog. afterall it's up to me if i want to publish it or not. ok, fine then. i'm not going to publish it since i have to "menjaga hati dan perasaan mereka". so, i should just let the hatred buried deep inside my heart with no one knows the truth about it and how i feel inside.. arghhh... it's so damn hurt!!!!
 
Blog Template by yummylolly.com