Saturday, January 9, 2010

bz bukan alasan... tapi memang betol2 bz!

setelah sekian lama aku tak hapdet blog, maka aku meng'assume' kamu semua pasti rindu kan aku kan?? kan?? ok. kalo tak nak rindu kan aku pon takpe. pasni dah tak nak la hapdet blog ni.. huh... nak merajok ar camni... (gi merajok sorang2, ade orang lain kesah??)


eish2... tak bley2.. blog ni mesti diteruskan... takde masa la nak merajok2 ni. cuma takde masa nak hapdet blog je. huhuhu. kepada sesape yang setia mem'follow' blog aku ni, tima kasih di atas kesetiaan anda... walopun tahap kemalasan dan kelembapan aku menghapdet semakin menjadi2... walopun azam tahun baru kononnye nak selalu hapdet blog ni...tapi blog ni still macam dulu... haihhhh.... sory2... *wajah kekesalan*


seperti biasa, alasan yang aku bagi, ialah "bz dengan labwork". yup... tapi kali ni bukan sengaja. tapi memang betol2 aku busy. datang lab awal, balik lambat. weekend pon kadang2 kena datang lab jugak. kesian kan? memang dah takde masa aku nak meronggeng pon... sedey... T_T sebab asyik kena repeat eksperimen je... tension betol... everyday repeating the same experiments... bley bosan kot... *sigh*


haaa... tapi harini aku punya eksperimen berjaya.. yeahhhhh!!! ^_^ sangat hepiiiii... setelah hampir 6-7x repeat baru berjaya.... (-_-") fuhhhhhhhh~ legaaaaa..... tapiiiiiiiiiiiii tak leh nak hepi sangat. aku still nak kena wat confirmation eksperimen dulu... kalo betol2 dah berjaya dapat apa yang aku nak, alhamdulillah... bley proceed with the next step. tapi kalo tak berjaya, terpaksa la aku me'repeat' semula eksperimen tu untuk kali ke 8-10.... maybe...????? (-_-")


okla, cukup la entry aku kali ni. sekadar nak melepaskan gian menaip kat blog je... hahaha... kalo de masa free lagi aku akan hapdet lagi... so, stay with me k... :))



p/s: dah jumpa template layout baru... tapi tak reti nak tukar...  T_T

4 Colonies Tumbuh:

Uruchimaru @ kf said...

ala base aaa tue!

tehais said...

tulun tukar layout aku skali bleh??

hehe..aku pun tak reti..huhu

akhis said...

~hani...
~kita jeles ngan awak sbb byk keje
~kita skg xde keje
~order primers n chemicals xsmpai2 lagi...
~nk baca jurnal lagi lah mlas kan...

haniey said...

kf:
biase ar tu kan.. hehehe


tehais:
mslh nye nk tukar layout blog sindri pon x reti...
wuwuwuwuwu
T_T


akhis:
ala, nape nk jeles ngan kt?
best ke bz ni?
x best la...
xde ms nk rest..asik kne dtg lab je..
penat...
nak jd mcm dlu...x bz....
huhu

 
Blog Template by yummylolly.com