Friday, March 5, 2010

aku, BELIAU dan KAMU

encik KAMU,

first of all, saya nak mintak maaf banyak2 kat KAMU. saya tak tahu nak cakap macam mana, tapi saya rasa tindakan kita ni salah. KAMU tak sepatutnya buat saya macam ni. KAMU meletakkan saya dalam keadaan yang serba salah. saya tersepit. iya, memang kita pernah rapat dulu, sangat rapat. tapi, itu dulu. 8 tahun yang lepas. KAMU tak boleh anggap saya macam budak2 lagi. saya dah besar. sudah tahu hukum. yang mana betul, yang mana salah. walaupon kita pernah berKAWAN. perhubungan ni still kekal atas nama KAWAN. saya tak ada perasaan kat KAMU, dan KAMU juga begitu. hanya KAWAN rapat. mungkin kita tak pernah buat apa2 pon, tapi, dengan situasi dan status sekarang, saya merasakan perbuatan ini salah. kerana saya menghormati KAMU, jadi saya tak tahu nak cakap macam mana dengan KAMU. untuk tidak menghampakan dan ber'kurang ajar' dengan KAMU. saya harap KAMU sedar. saya seorang perempuan. BELIAU juga seorang perempuan. jadi, saya paham bagaimana perasaan BELIAU. KAMU tak boleh memperlakukan BELIAU sebegitu. BELIAU perempuan yang baik. tolong jangan hilangkan kepercayaan BELIAU terhadap KAMU. walau sebaik mana pon perempuan itu, tetap juga ada tahap kesabarannya. jagalah BELIAU sebaik-baiknya. kepada BELIAU, saya juga ingin meminta maaf jika ada menyinggung perasaan anda. sesungguhnya, saya tidak bermaksud begitu. saya masih menghormati anda sebagai seorang perempuan. i'm so sorry. kepada KAMU, sila sedar tanggungjawab KAMU.. apa2 pon, kita masih boleh kekal berKAWAN.. dengan batas2 seorang KAWAN. and that's it...





p/s: sejak 2 menjak 3 menjak ni, asyik emo je... haishhhh... (-_-")

2 Colonies Tumbuh:

bobemo said...

moga2 masing2 mendapat kerahmatan dariNYA.. insyaAllah

haniey said...

bobemo:
insyaallah...
amin...

 
Blog Template by yummylolly.com