Wednesday, March 10, 2010

satu sudah selesai... waiting for another one...

assalamualaikum semua :)


bertemu kembali.. woot woot.. hari ni rasa macam happy je.. kenapa? sebab dah abes presentation. weeehuuuu.. presentation yang sangat menakutkan. actually siapkan slide ni dalam masa 3 hari je kot. padahal boss dah bagi tempoh masa dekat sebulan gak. tapi biasalah kan. procrastinate is my best friend :P


alhamdulilah, selesai sudah presentation arini. phewwww~ presentation yang hanya mengambil masa tak sampai 5 minit kot. apekah? hahaha. betol la. my boss kan sempoi je. so no wonder la... :P


boss(b): jadi ke nak present arini?
me(m): haa.. jadi2...
b: ok, bley la start.
m: hadi..ko start dlu..
b: siapa2 je tak kesah...
h: assalamualaikum... today we would like... blaa.. blaa.. blaa.. salmonella typhi... blaa.. blaa.. blaa...
b: skip that part. ok next...
h: essential genes.. blaa.. blaa.. blaa.. blaa..
b: actually i have to submit something before 12... 
(boss main klik2 je slide tu. baca roughly camtu je)
b: hani, u ada yang lain punya ke?
h: nope.. dah combine sama dengan hadi...
b: owhh.. haa.. ok2.. so, how's your progress?
h: kas III blaa.. blaa.. blaa.. expression blaa.. blaa..
b: ok, i want you to send me the methods blaa.. blaa.. blaa... ok? thank you.


hahaha... see? see? aku tak present pon sebenarnya. ceisss.. penat je aku cuak. tak lena tido. sakit perot nih. punya la neves. alhamdulilah, semuanya takde pape. pheww~ sangat sangat sangat la lega....... *muka penuh kelegaan*


yeahhh... satu presentation sudah selesai.... tinggal lagi 1 presentation next week. journal club presentation. presentation yang ni jangan harap la nak abes dalam masa 5 minit. siap dengan ada Q&A session lagi. adoiii.. lagi mencuakkan... yang ni seyesly sangat takot... labmates aku sangat bersemangat nak tanya soalan... wuwuwuwuwu...


cepat la semua presentation ni selesaiiii~~~~~ mahu berjoli dengan gumbiraaaa.. >_<

2 Colonies Tumbuh:

Chameytto said...

semoga smooth supaya dapat berjoli dengan cepat...huhu

nota kaki: sekarang tengah sale.

haniey said...

chameytto:
iye...betol2...
tak sabar mahu berjoli..
weeehuuuuu :)

 
Blog Template by yummylolly.com