Wednesday, March 17, 2010

uuuuyeeaaahhh~

assalamualaikum semua :)


hai...bertemu kembali kita di blog di awan biru ini... ^___^ apa khabar sume? sehat? alhamdulilah... baguslah.. errr.. tak tahu nak cakap pe lagi. straight to the point k? =)


hari ni adalah sangat gembira!!!! can't wait for this day!! weeehuuuu~~ mari kita menyanyi beramai-ramai... "kalau ada gembira tepuk tangan! huyeeahhh!!" yeyyy.... happy! happy! eh eh. kejap. apahal la yang happy sangat ni? over betol. tahu tak??? (-_-")


erm... apesal aku happy ek? sebab........ tadi dah selamat present journal! lalalala~ happy kot beb!! before this, sangat la cuak nye menunggu turn nak present. padahal nak kena present journal je.. (-_-") tapi tak kesah la. aku ni memang ada sindrom nervous nak present depan orang ramai. so, tadi dah abes present, rasa 'ku bahagia' sesangat. phewwww~ alhamdulilah, presentation berjalan lancar. nasib baik dalam sesi soal jawab pon, boleh "jawab" gak. and nasib baik orang yang suka banyak tanya tu, dia tak datang tadi. muahaha.. tapi tak boleh nak cakap gak. ini baru sekali present. lepas ni ada 3 more presentations to go.. (-_-") hopefully, everything's fine. chaiyok2! ^_^


ape lagi yang buat aku happy? sebab aku dah present kat my boss aritu. so, agak kelegaan di situ. tak payah nak pening-pening sangat pikir pasal presentation lagi.. and lastly, aku rasa happy sebab nak balik umah dis week!!! yeayyyy! almost 2 weeks aku tak balik tau. weekend asyik terperok dalam lab je. orang bercuti, aku pergi lab. gigih bekerja. semuanya gara2 sebab nak prepare presentation la konon...


anyway, semua presentation dah selesai, maka boleh la pulang ke kampung halaman dengan gembiranya... weeeehuuuuuu~~





p/s: rasa macam nak amik MC je next monday.. hihihi

6 Colonies Tumbuh:

nurliani ahmad mustafa said...

yeay!!
good luck plak for the next!!

akhis said...

~jeles hani boleh balik umah

haniey said...

liani:
yeahhhh..
dat's for sure!
:)


akhis:
jom la kita balik sama2...
=)

Luffy said...

tiga lg jangan ko nak hepi
haha

haniey said...

luffy:
dah terhepi dah ponnnn
:P

SYAFIQ SHAHARUDDIN said...

wei..present journal???mcm mn tu ek???

 
Blog Template by yummylolly.com