Wednesday, April 28, 2010

kalaulah keluar awal 2 minit tadi...

hey ya!


sekarang blog ini sudah ku privatekan! hohohoho.. abes tu, sapa yang nak baca nanti?? haah... betol gak kan. tapi, takpe. for the time being, i prefer to make my life "mysterious" to others. keep it private and confidential. i need some privacy. eceh... padahal nanti lambat laun nak open to public gak blog ni. huhuhu. takpe2. by that time, aku dah bersedia. there's nothing to hide anymore....


oh ya, bukan itu yang aku nak cerita sebenarnya. tapi pasal tadi. iye, tadi. 28 april 2010. around 1.15pm something. petang tu, it was raining heavily. aku and zaf baru nak keluar lunch. for your info, our lab kat tingkat 4. masa sampai kat tingkat 1, suddenly terserempak dengan pakcik ni. eh eh. suka hati je panggil dia pakcik. entah2, lecturer kot. hehehe.. takpela. panggil pakcik jela. ok2, sambung balik cerita. then kami pon follow la pakcik ni turun sampai bawah. suddenly.......


i saw my HNZ! *muka teruja*  tapi nasib baik takde orang perasan my expression since i wore mask that time. hehehe. by the way, he was standing there. tengah tengok hujan. he didn't bring his umbrella. maybe waiting for someone kot. and suddenly this pakcik in front of me pelawa my HNZ.


pakcik: eh, u takde payung ke? nak pergi mana? boleh i pinjamkan payung.
my HNZ: tak pe ke? i park my car kat hujung sana. 
pakcik: it's okay. come. let's go..


diorang pon berjalan dalam hujan. share payung 2 orang. siap pegang tangan, sangat comel. just like kids! hahaha. tergelak tengok diorang pegang tangan. nasib baik diorang tak perasan. hehe. and we were walking behind them...




dalam hati asyik tak puas hati dengan pakcik tu. arghhh... kenapalah pakcik tu muncul di saat2 ini? kenapa? kenapa???? kalaulah aku keluar lab awal sikit tadi... boleh la aku yang pelawa my HNZ. pinjam kan payung kat beliau.... eh eh bukan. mungkin boleh tolong payungkan beliau ke keretanya... T_T manela tau, dia nak pegang tangan aku pulak ke??? hehehehe... over la tu kan! angau overboard! tapi tak kira, nak rasa frust jugak... >_<




ermmmm.... forget it! eh...? pulak dah.....? tadi aku jugak yang frust2 bagai. iye. coz, right now, i don't have any feelings towards him anymore. seriously. i don't know. maybe. huhu. apekah? tadi tu maybe sebab teruja nampak dia sorang-sorang, suasana hujan pulak tu. macam romantik je. hahahaha... over!! :P lately, dah rasa macam tak berperasaan je. kadang-kadang, rasa macam tak nak tengok muka dia. menyampah pon ada. hahahaha. sebab tu la kot. bagus2. tak nak suka kat dia dah. betol betol! promise! heeee ^___^




p/s: tapi kadang-kadang suka gak usyar dari jauh... lalalala~ :P

0 Colonies Tumbuh:

 
Blog Template by yummylolly.com