Friday, April 9, 2010

scientist paling popular di Malaysia!

teka-teki:

Siapakah scientist paling popular pada tahun ini???
Jeng-jeng-jeng!!

jawapan: kelik sini


kenapa paling popular? sebab lately banyak sangat news pasal beliau dalam newspaper. so, assume paling popular lah. dah mengalahkan artis pulak.


hari ni semua warga lab 414 teruja membeli kosmo. sekali beli dalam 7 naskah terus. borong semua paper kat kedai. hahaha. sebabnya? gambar we all terpampang sekali dalam kosmo arini. hehehe. teruja!! walaupon kecik je, tapi tak kesah la. janji ada. takkan nak lawan gambar personaliti tu kan? siap jadi cover girl lagi. dengan tajuk yang mantap. TANGISAN PENYELIDIK CANTIK! perghhhhh.... rasa nak nangis baca. LOL.


anyway, congrats and thanks to yifen sebab bagi chance kat kitorang 'enterframe' sama. walaupon bukan ada story pasal kitorang pon, tapi ada la sipi-sipi terkena tempiasnya jugak. hehe. akhbar kosmo arini la yang paling bestttt! lalalalala.... ^___^

we like it! :)



p/s: takleh bangga sangat. kang jadi riak plak... eish2...

5 Colonies Tumbuh:

srikandibi0L0gi said...

bestnya dpt masuk sok kabar :D

errr, chopp...
salam singgah
:]

haniey said...

err...sonok la gak.
hikhikhik..

nway,tanks 4 singgah this page :D

MisZy LiEnA~ said...

w0ww~cm best jek k.hani...hehe

haniey said...

miszy liena:
cambes ke?
ala, menumpang populariti labmate je.
huhuhu

syafiqz said...

yezzaaa.........
saye pon rase riak tahap dewa..
1st tyme masuk paper...
mwahahahaaaaa....
lain kali turn akak masuk paper..
jgn lupe ajak sy amik gmbr ye..
hehe...nak masuk paper lg...
=)

 
Blog Template by yummylolly.com