Saturday, May 1, 2010

first may.

assalamualaikum y'all~




aiseh, bila tengok balik archieve untuk bulan april, tetiba rasa termalu sendiri. ada 5 entry je..??? eish3... bukan ape. takde mende interesting yang nak di update. yela, korang pon dah lama tak nak bertenggek kat blog ni. takpelah, blog aku bukan nya best pon.... *merajok*




oh ye, arini first may. hari pekerja. wah... first time sambut hari pekerja. before this macam tak kesah je. eh, kesah la jugak, walaupon aku bukan pekerja sebab leh cuti kan. tapi, tahun ni agak bermakna sebab aku sendiri dah jadi seorang 'pekerja' and boleh sambut 'hari pekerja'. hehehehe...




erm...by the way, my apology to all my blog readers sebab blog ni 'terpaksa' temporarily closed for fews day. entah la, tetiba rasa nak ada privacy sikit. sebab nak melarikan diri daripada 'orang-orang' yang tak diundang. buat masa sekarang, still ok lagi. it's not impossible if one day i make this blog private again. maybe. kalau takde sapa-sapa yang mengganggu. harap-harapnya semua ok... sorry for the inconvenience... *sigh*




okla, cukup sampai sini dulu. will update later! please please please support my blog keh! i love you alll~ :)






p/s: hard times come easy....... insyaallah....

2 Colonies Tumbuh:

fresh-o-range said...

salam hani..

lm x jupe, x smbg2, x gosip2, n da lama x sehati berdansa skali..hu...

cmne nak perbaik hubungan kt ni? masihkah ada ruang dan peluang?

^_________^

haniey said...

fresh-o-range:
aku juga rindu bangat sama kamu!!!
>_<
insyaallah...mesti ade pluang punya..
kita kan sehati sejiwa????
nnt ade masa kite lepak skali ye..
dah nak dpt housemate baru jgn lupa kt plak... T_T

 
Blog Template by yummylolly.com