Wednesday, June 23, 2010

bulan june sudah ada 2 entry. yeay!

assalamualaikum...^^


hehehe... kali ni bersemangat pulak nak update blog kan. kalo tak, punya la malas. tape2, kena buat azam baru. rajen2 kan mengupdate blog. dah ramai orang yang rindu nak baca citer aku ni kan... lalalalala~~ ok, skali skala nak perasan tak salah kan. korang buat2 tak nampak sudah... haishhhh... (-_-")


so, ape ek nak story? tadi kan... tadi kan... errr... alamak! idea lost!! tolong3!! tula, tadi sebok dok buat kerja lain. kan dah lost nak update ape. grrrrrr..... eh eh.. idea sudah mari. ayuh, teruskan!!


erm, pagi tadi bersemangat nak datang lab. sebab nak tengok result transformation semalam. kali ni dah masuk 5-6x kot buat transformation dalam pCold ni. tapi semuanya FAILED! uwaaaaaa~ kecik hati tau! dah tak bley nak proceed dengan screening and patching... huh! *merajok dengan pCold*


ohye, before lunch tadi, si budak LI, Ayeeshah bawak kek birthday dia. special delivery from her beloved one. auuwww... so suweeeeet~ kek itu sangat sedap! nyum3.... makan dengan sangat banyak. hohoho... tank u ecah!! ^__^


since arini takde banyak kerja, sok melepak-lepak je. sembang-sembang, makan-makan, gosip-gosip, sesi meluahkan perasaan. iye, membuang masa itu sangat seronok! (-_-") haishhh... asyik membuang masa je kerja. projek master entah bila la nak siap kan. boss penah cakap, "if u are working like this, u will end up finishing ur project for another 3-4 years". omaigodddd!! sangat takot. tamau2... mahu habeskan projek seawal mungkin... >_<


tapi level kemalasan tu dah sampai langit ketujuh. malas tahap dewa. adeh2... entah ape la nak jadi. bila jumpa geng, camni la jadinya. asyik nak main je. abes tu, dah main lagi best. betol tak kawan-kawan? huhuhu. yela2... pasni akan cuba jadi lebey serious. saya cuba ye. ye, saya cuba................................... *kroh kroh kroh*


okla, sudah mengantok. ini mesti sebab banyak sangat bermain di lab arini.. (-_-") so, mahu tidor la! selamat malam semua. assalamualaikum... ^^

2 Colonies Tumbuh:

fresh-o-range said...

weh beb..bnyknye ko nye entry tuk bulan ni..muahahahha...jap g aku hapdet la..isk..

aku tahu..aku tahu sgt ko rindukan tulisan aku kan?kan?kan?hahaha...

wess...nanti nak g DTSP 9julai ni, jgn lupe..nak g sesame..nak dok sbelah ko..nak gosip2 sume..nak curik duet ko, nak sehati sedansa bersamaa bla3...k..jgn lupe ek!

haniey said...

fresh-o-range:
hahahaha... ko perli aku!!! siotttt~ >_<

iye2...aku sgt merindui kamu... cepat la update! cepat la update!!!

weh, sume mende ko nak wat same2 ngan aku... tak mahu! tak mahu! *lariiiii~*

 
Blog Template by yummylolly.com