Tuesday, June 22, 2010

i'm back!

assalamualaikum :)


phewwwww~ seriously lama gile tak update blog kesayangan ramai ni.. eh, blog ni ada orang sayang lagi ke? dah la lama tak update. pastu mintak untuk disayangi pulak. mengade-ngade kan. urghhhhh~


ok2. serious mode. memang dah lama gila kan aku tak update? ok, semua orang pon tahu. dah la last month update 2 entry je. bulan jun pulak tak update2 lagi. apakah? mengapakah? erm... entah. sebab malas kot. biasa la tu. semua orang penah malas. kan3? hehehe... idea memang banyak je. tapi sebab kena taip, tu yang jadi malas. kan best kalo kita cakap je, terus kuar entry. tak yah taip2 dah. ok, itu memang tahap kemalasan yang overloaded! huhuhu..


bersempena 6 minggu aku tak update blog since last may aritu, meh aku summarize peristiwa2 penting yang berlaku. kalo nak tau, teruskan baca. kalo tak nak, buat-buat pejam mata. ok, check this out! ;)


10 - 14 may = bebudak LI masuk lab. ramai kot. congak-congak ade la dalam 11 orang semuanya. ada yang datang dari USM induk, USM Kubang Kerian and Unimas. wah, ramai2. sesak lab. semua kena berebut2. time ni tak kenal sapa2 lagi. so, assume semua bebudak baru sombong. bukan nya nak tegor senior... grrrrr....


21 may = pemergian tok pak terchenta (Saidin b. Ibrahim) ke rahmatullah. sangat terkejut bila dapat berita ni. sebab sebelum ni arwah sangat sehat. mula2 tak pecaya. tapi, kena pasrah and redha. semoga Allah letakkan roh arwah di kalangan hamba-hamba yang dikasihi-Nya. amin. Al-Fatihah.


24 - 30 may = bercuti! attend my sis graduation at UiTM Shah Alam. sambil2 tu jalan2 around KL, Seremban, Port Dickson. dah lama tak gi jenjalan camni. walopun sekejap, tapi sangat bermakna. tinggalkan kejap masalah projek, lab, etc... *peace*


31 may - today = dah tade mende yang best. hari2 pegi lab, balik lab, layan facebook, tengok movie. itu je. life sangat membosankan. urghhhh~ oh tapi takde la bosan sgt. time ni dah kenal ngan bebudak LI ni. sekepala la jugak. sama mental macam kitorang. hahaha. walopun aku ni senior diorang, tapi selalu kena buli dengan diorang budak junior. keji2..! tapi papepon diorang memang beshhhh!!! bley wat geng ronggeng, geng makan time lunch, geng tido, geng gosip, geng malas buat kerja lab, geng suka bergambo.. memang sekepala sepusat ah! ^_^



 ok, cukup la update untuk kali ni. tatau nak goreng pe dah. next time ah plak k. mood malas dah sampai... take care guys! :)

3 Colonies Tumbuh:

aishah (◕‿◕✿) said...

eh sombong kah kami?? kami bukan sombong tapi malu2 meow2.. wakaka..
tp akak2 lab414 pn mmg best ahh!!! sporting abes! i like! hik3.. k.hani letak la chat box sebijik~ bole gosip2 ^^

~miszirdawaty~ said...

i syg u,
haha,
tetibe lak,
njOy ur day~

haniey said...

aishah:
agak sombong la gak. tp itu dlu la... skang ni tak sombong dah. makin galak ade la... muahahaha~ yessss...lab414 mmg best! tambah2 kitorang ade... kan3?? hehehe


miszirdawaty:
i syg u jugak!
hahaha
lame x singgah ek?
rindu2~
huhu..
u take care!!! :)

 
Blog Template by yummylolly.com