Thursday, September 9, 2010

hello 23!




HAPPY 23rd BIRTHDAY!

Alhamdulilah, dah 23 tahun aku hidup kat muka bumi Allah ni. bersyukur sangat-saangat sebab Allah masih beri aku kesempatan untuk terus hidup, di berikan kesihatan yang baik dan di beri peluang untuk terus membuat amal kebajikan (yela, pahala bukan nye banyak. kesempatan ni la nak tambah pahala)


so, di kesempatan ni, aku nak wish million of thanks to all my family, my friends, my colleague, and to all yang wish for my birthday! tak kesah la, by facebook ke, SMS ke, face-to-face ke, blog ke, ape2 je.. it's the thought that counted... terharu sangat... thankkkkkkk you~~~~~


okla, tak leh lama2 ni. esok dah nak raya. banyak lagi nak kena prepare. anyway, nak wish jugak selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir batin... enjoy your raya! ^_^



p/s: age is just a number..... (-_-")

0 Colonies Tumbuh:

 
Blog Template by yummylolly.com