Tuesday, September 28, 2010

oh, aku ada blog rupanya!

walaweiiii...

punya la lama tak update. sampai lupa yang aku ada blog rupanya. muahahaha...

adeh... adeh... nak update! nak update! tapi nak update pasal pe???

haishh....

nampak suram je blog aku ni. follower pon tak bertambah. nak harapkan orang mengomen apetah lagi.

pastu mula la nak kecik ati bila takde orang nak komen.

padahal diri sendiri tak rajen mengupdate. kalo update pon, dah la story tak best. arghhh....

ade tak sape2 nak tolong update kan blog aku? ngehehehe...

pleaseeeeee.... ^_^ (wat muke comey)



p/s: tak suka la perasaan macam ni... haihhh (-_-")

1 Colonies Tumbuh:

farhana said...

ye la..ye la..sy komen =)

tp nk tlg updatekan, xdpt den nak tolong hahaha

 
Blog Template by yummylolly.com