Saturday, September 4, 2010

September kembali lagi!

assalamualaikum semua :)


sedar tak sedar dah masuk bulan September. rasa cepat je kan.... (yela, kan dah lama tak update blog. huhu) bila masuk bulan September je, rasa gembira lain macam je. eheheheh. mungkin ada yang tak tau sebab apa kan. okla, straight to the point jela... sebab, my birthday is on September 8th. so, kena la happy2 kan? and i think, the date of my birthday is soooooooo special for this year. check this out....


08 September 2010
(08-09-10)

ain't it special??? ^_^


hahaha... suweet je kan? ala... biar la aku nak hepi2 pon... masa ni la senang nak tuntut present. kalo hari2 biasa, takde maknanya aku nak dapat present kan... *sigh* so, korang ape lagi? boley la start prepare carik adiah besdei untuk aku sekarang ek.. kalo ade sapa2 yang perlu kan address, nanti inform aku. hahahaha...


ouh, arini 4th September. HEPI BIRTHDAY TO MY BESTEST FRIEND~ATIKAH!
a simple wish for her; have a great and blissful year ahead, stay healthy, good luck in your future undertakings, and hope we'll always be best friend forever... love u my dear! :)


ok, that's all for now. for those yang sambut birthday dalam bulan September jugak, i just wanna wish u guys HAPPY BIRTHDAY! semoga panjang umor and happy2 selalu ye... live life to the fullest! ^_^

2 Colonies Tumbuh:

Liquid said...

birthday incek liquid pon sept jugok eheheheeh

-blogwalking- lalalala~

Hani Kila said...

liquid:
wah, yeke?
happy birthday jugak la ye...
:)

 
Blog Template by yummylolly.com