Sunday, November 28, 2010

terpaksa mengupdate

assalamualaikum kawan-kawan..


hahaha.. sudah lama aku tak update blog ni kan? biarkan. memang sengaja pon. saja nak tengok ade orang kesah ke tak.. rupa-rupanya, memang tak de orang yang kesah pon kalau blog ni tak berupdate... huh, kecewa~~~ tsk. :(


actually tak tau nak update ape. okla, update jela pape pon kan. hmm... setelah sekian lama aku asyik terperuk je kat dalam lab, akhirnya petang tadi aku keluar dari tempat persembunyian. sempat pergi meronggeng ke BJ dengan si budak Yat. kami berdating 2 orang je. baru la ada privacy kan. kekeke... sampai2 je kat sana, tempat pertama yang dituju untuk melepaskan gian ialah kat BJ BOWL. pergh... lama giler tak main kat sini. nak pilih saiz kasut pon dah tak ingat saiz berapa. punya la lama tak datang sini kan. huhu... dapat la main dalam 3 game.. nasib baik skil2 masih mantap walaupon dah lama tak main kan. hahaha... puji diri sendiri plak. tapi tadi masa last game, aku kalah dengan yat. ceisss... macam mana bley lawan sifu ni? haish... wat malu den je... *geleng-geleng kepala*


lepas abes main boling, mak cik ni (yat) ajak plak tengok wayang. cite NGANGKUNG. memula aku ingatkan ni cite dari siam ke indon ke... rupa-rupanya cite dari malaysia. memang ketinggalan zaman betol la aku ni kan... overall, citer ni bley tahan la gak. cite horror comedy. tapi jalan cerita dia macam tak berapa best. macam tak complete je. ke, aku sorang je yang pikir camtu? huhuhu...


erm, pas dah main boling, tengok wayang, kitorang jenjalan je. pastu gi makan. borak2.. gosip2... berbincang dari hati ke hati. memang macam2 topik la. kalo dah jumpa ngan mak cik ni memang. ade je benda dia nak cerita. and i will always be there to lend my ears for her. awwwww~ so sweeeeet... :') hahahaa... maaf, dah tengah2 malam ni jadi sengal plak.


wah... mata dah tak larat nak bukak ni. asyik salah tekan hurup kat keyboard ni je... maknanya, aku dah kena berenti menaip sekarang. sangat kepenatan. pagi pegi lab, petang meronggeng, malam nak update blog plak. penat2... ok, till then~ daaaaaa!


jom tido!

3 Colonies Tumbuh:

Zura said...

mmg pun..kekdg mmg xde idea nk update so sunyilah blog...

Hani Kila said...

zura:
thanks coz sudi menyinggah kat blog ni lagi... :')

hm.. betol tu.. ade satu tahap sampai tatau nak update ape. bukan tanak update kan... hehe

syafiqz said...

haha...sifuuu....
jom bowling sedas...hehe

 
Blog Template by yummylolly.com